VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Kiemelt figyelmet érdemel a Bestway medence

2021. Január 25.

Kiemelt figyelmet érdemel a Bestway medence

Ha minőségről van szó, akkor a Bestway medence nem véletlenül kerül mindig szóba. Ez a prémim kivitelű termék valami olyat nyújt, amire mindenki vágyik. A stabilitás, a tartósság, a remek küllem és a könnyű felállíthatóság olyan értékek, amik mellett egyszerűen nem éri meg elmenni. Ha valóban egy saját kis strandra vágyik, akkor ismerje meg a termékkínálatunkat és nyáron megvalósíthatja az álmát! 

Istria fémvázas Bestway medence szett 

Amennyiben nagy udvarral rendelkezik, ahol lenne hely egy méretesebb medencének, akkor Önnek az 549x122 cm átmérőjű kivitel lehet az egyik legjobb választás. Ez a Bestway medence kifejezetten tartósra és nagyon stabilra lett tervezve. A vázszerkezet mellett, a vízmegtartást végző szövetréteg is komoly fejlesztéseken ment keresztül az eredményesség érdekében. 

Prémiumminőségű vázszerkezet 

Bestway medence alapját egy kiváló kidolgozású vázszerkezet adja, ami színterezett, rozsdamentes acélból készül. A minimális szerszámigényű összeállíthatóságnak hála, nincs szükség különleges képzettségre a feladat elvégzéséhez. A csőrendszer ugyanakkor az összeszerelésen túl, a szétszedésben sem okoz kihívásokat. Ez fontos szempont, mert a termék nem téliesíthető, így fagymentes helyen kell tárolni az elemeket. 

Fülekkel ellátott medencetest 

A kiváló vázszerkezeten túl, maga a Bestway medence teste is speciális anyagokból készül. A háromrétegű PVC és poliészter összetételnek hála, a vízmegtartás nagyon könnyedén zajlik. Ezen kivitel esetében nemcsak a víz végzi el a támasztó szerepet, mert a szövetben ki vannak alakítva fülek, bújtatók, amiken a csőváz keresztül fut. Ilyen formában már a feltöltés előtt teljesen mereven áll a Bestway medence teljes pompájában.   

Bestway medence elhelyezése 

Még mielőtt nekilátna a feltöltésnek, nagy körültekintéssel kell kiválasztani a megfelelő helyet. Ez több szempontból is elengedhetetlen. Mindenképpen síkfelületet kell teremteni erre a célra és a talaj előkészítés sem maradhat el. Célszerű homokágyat készíteni, valamint alátét takarót lehelyezni az esetleges sérülések elkerülése érdekében. 

Vízzel való feltöltés 

Amint sikerült összeállítani a szerkezetet, és az a végleges helyére kerül, már csak a vízforgató rendszer csatlakoztatására van szükség és kezdetét veheti a feltöltés. A 6 köbméter óránkénti kapacitással rendelkező, papírszűrős készülék gondoskodni fog róla, hogy a víz kellő tisztaságú maradjon minden helyzetben. Az Istria Bestway medence összesen 23 köbméter folyadék befogadására képes, ami elég nagy teret kínál a család minden tagjának a fürdőzésre. 

Remek választás a Bestway medence 

Amennyiben hosszútávon gondolkodik, és valóban fontos Önnek a minőség, akkor a Bestway medence az, ami páratlan élményeket kínálhat. Érdemes idejében meghoznia a döntését, mert a szezonon kívül, gyakran igen jelentős kedvezményekkel kapható meg a házi strand szett. A kényelmes használhatóságot a csomagban található létra könnyíti meg, valamint takaró is jár hozzá. 

Kövesse nyomon a kínálatunkat! 

Előfordul, hogy némelyik Bestway medence termékünk a téli időszak vagy a készlet kimerülése miatt nem elérhető. Pontosan ezért érdemes rendszeresen felkeresnie az oldalunkat, ugyanis állandóan frissítjük a kínálatot és pótoljuk a hiányt, hogy kielégítsük az igényeket. Megosztás másokkal: