VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rendeljen nálunk hidrofor tartályt!

2020. November 30.

Rendeljen nálunk hidrofor tartályt!

A hidrofor tartály segítségével megóvhatja az otthona vízellátó rendszerét a túlnyomásoktól. A prémium kategória tagjaira most kiváló áron tehet szert. Ne szalassza el a lehetőséget!

Számos érv szó a hidrofor tartály mellett!

A biztonság mindig elsődleges, így mindenképpen megéri a hidrofor tartály beszerzésében is gondolkodni. A vízellátó egységek esetében megesik, hogy a hirtelen ütések, nyomáskülönbségek komoly károkat okoznak a vezetékekben vagy az azok végén található szerelvényekben. Ennek könnyen elejét lehet venni egy kiváló hidrofor tartálybeiktatásával.

A hidrofor tartály pontos szerepe

Voltaképpen egy többfunkciós rendszerről van szó, amivel jelentősen megnövelhető többek között a vízkinyerő egységek (pompák) élettartama házi vízmű esetében.  A hidrofor tartály az űrtartalmától függően, jelentős mennyiségű folyadék tárolására lehet alkalmas. Ugyanakkor a víz mellett, nyomást is tárol. A hozzá csatlakoztatott pompa így csak akkor indul be, ha a hidrofor tartály belsejében a nyomás egy adott szint alá csökken, így amikor csak néhány liternyi víz hiányzik nem fog azonnal működésbe lépni. Típustól függően, fűtésrendszer esetében puffer tartályaként is alkalmazható, ezzel csökkentve a felesleges kiadásokat és nagyobb mennyiségű hőenergiát tárolva.

Hidrofor tartály típusok

Többféle felosztással lehet találkozni a hidrofor tartályesetében. Ami a formáját illeti, van álló és fekvő kivitel. A felépítésér tekintve pedig elérhető vaslemez, valamint gumimembrános változat is.

Vaslemez hidrofor tartály

A VL vaslemez tartályok általában olyan helyzetekben ajánlottak, amikor az adott rendszer kifejezetten ezt a típust követeli meg. Házi vízművel, búvár-, esetleg önfelszívó szivattyúval remekül összekapcsolható. Nagyon masszív és ellenálló kialakítás.

Gumimembrános hidrofor tartály

A modernebb technológiával készült termékek esetében a folyadékot és a levegőt egy speciális gumimembrán választja el egymástól. Ennek következtében a levegő pótlására is csak sokkal ritkábban kell sor kerüljön. A membrán értelemszerűen cserélhető, így könnyebb a karbantartás és a tisztítás sem jelent problémát.

A hidrofor tartály előnyei

Csak ismételni lehet, hogy mennyivel szerencsésebb, ha Ön is választ egy hidrofor tartály egységet az otthonába. Sajnos sosem lehet előre tudni, hogy mikor lépnek fel kisebb-nagyobb problémák, amik komoly meghibásodást idézhetnek elő. A gyakori nyomáskülönbségek, amik jelentkezhetnek a vezetékes rendszerekben, amikor elveszik, majd ismételten megadják a vizet, könnyedén tönkretehetik a belső hálózatot. A hidrofor tartály ellenben képes arra, hogy felfogja ezeket a nem kívánt erőket, megóvva a szerelvényeket és kitolva azok élettartamát. A befektetése ilyen formámban gyorsan megtérül.

Prémium minőségű hidrofor tartály kivitelek

A kínálatunkban csakiskiváló minőségű termékeket találhat, amik minden bizonnyal elnyerik a tetszését. Ami a gumimembrános hidrofor tartályokat illeti, a következő készülékeket forgalmazzuk:

·        Extravarem LC

·        Intervarem

·        Maxivarem LS

·        Plusvarem

·        Inoxvarem

·        Zincvarem

További kiegészítők

A különféle hidrofor tartály gumimembrán kivitelek mellett, még tartály peremet is forgalmazunk eltérő méretekben, amelyeket raktárról igyekszünk minél gyorsabban a rendelkezésére bocsájtani. Válasszon minket bizalommal!Megosztás másokkal: