VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Rendeljen nálunk hidrofor tartályt!

Nyitólap   »   Blog   »   Rendeljen nálunk hidrofor tartályt!
2020. November 30.

Rendeljen nálunk hidrofor tartályt!

A hidrofor tartály segítségével megóvhatja az otthona vízellátó rendszerét a túlnyomásoktól. A prémium kategória tagjaira most kiváló áron tehet szert. Ne szalassza el a lehetőséget!

Számos érv szó a hidrofor tartály mellett!

A biztonság mindig elsődleges, így mindenképpen megéri a hidrofor tartály beszerzésében is gondolkodni. A vízellátó egységek esetében megesik, hogy a hirtelen ütések, nyomáskülönbségek komoly károkat okoznak a vezetékekben vagy az azok végén található szerelvényekben. Ennek könnyen elejét lehet venni egy kiváló hidrofor tartálybeiktatásával.

A hidrofor tartály pontos szerepe

Voltaképpen egy többfunkciós rendszerről van szó, amivel jelentősen megnövelhető többek között a vízkinyerő egységek (pompák) élettartama házi vízmű esetében.  A hidrofor tartály az űrtartalmától függően, jelentős mennyiségű folyadék tárolására lehet alkalmas. Ugyanakkor a víz mellett, nyomást is tárol. A hozzá csatlakoztatott pompa így csak akkor indul be, ha a hidrofor tartály belsejében a nyomás egy adott szint alá csökken, így amikor csak néhány liternyi víz hiányzik nem fog azonnal működésbe lépni. Típustól függően, fűtésrendszer esetében puffer tartályaként is alkalmazható, ezzel csökkentve a felesleges kiadásokat és nagyobb mennyiségű hőenergiát tárolva.

Hidrofor tartály típusok

Többféle felosztással lehet találkozni a hidrofor tartályesetében. Ami a formáját illeti, van álló és fekvő kivitel. A felépítésér tekintve pedig elérhető vaslemez, valamint gumimembrános változat is.

Vaslemez hidrofor tartály

A VL vaslemez tartályok általában olyan helyzetekben ajánlottak, amikor az adott rendszer kifejezetten ezt a típust követeli meg. Házi vízművel, búvár-, esetleg önfelszívó szivattyúval remekül összekapcsolható. Nagyon masszív és ellenálló kialakítás.

Gumimembrános hidrofor tartály

A modernebb technológiával készült termékek esetében a folyadékot és a levegőt egy speciális gumimembrán választja el egymástól. Ennek következtében a levegő pótlására is csak sokkal ritkábban kell sor kerüljön. A membrán értelemszerűen cserélhető, így könnyebb a karbantartás és a tisztítás sem jelent problémát.

A hidrofor tartály előnyei

Csak ismételni lehet, hogy mennyivel szerencsésebb, ha Ön is választ egy hidrofor tartály egységet az otthonába. Sajnos sosem lehet előre tudni, hogy mikor lépnek fel kisebb-nagyobb problémák, amik komoly meghibásodást idézhetnek elő. A gyakori nyomáskülönbségek, amik jelentkezhetnek a vezetékes rendszerekben, amikor elveszik, majd ismételten megadják a vizet, könnyedén tönkretehetik a belső hálózatot. A hidrofor tartály ellenben képes arra, hogy felfogja ezeket a nem kívánt erőket, megóvva a szerelvényeket és kitolva azok élettartamát. A befektetése ilyen formámban gyorsan megtérül.

Prémium minőségű hidrofor tartály kivitelek

A kínálatunkban csakiskiváló minőségű termékeket találhat, amik minden bizonnyal elnyerik a tetszését. Ami a gumimembrános hidrofor tartályokat illeti, a következő készülékeket forgalmazzuk:

·        Extravarem LC

·        Intervarem

·        Maxivarem LS

·        Plusvarem

·        Inoxvarem

·        Zincvarem

További kiegészítők

A különféle hidrofor tartály gumimembrán kivitelek mellett, még tartály peremet is forgalmazunk eltérő méretekben, amelyeket raktárról igyekszünk minél gyorsabban a rendelkezésére bocsájtani. Válasszon minket bizalommal!



Megosztás másokkal: