VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Kiváló áron kapható a búvárszivattyú

2020. November 30.

Kiváló áron kapható a búvárszivattyú

A búvárszivattyú a gazdaság elengedhetetlen kiegészítője. Érdemes minél hamarabb beszereznie, kedvező áron, amire lehetősége nyílik nálunk, csak kattintania kell!

Sok érv szól a búvárszivattyú mellett

A megfelelő vízellátás biztosítása érdekében érdemes időben beszerezni egy minőségi búvárszivattyú terméket, amivel gyors és hatékony eredményt lehet elérni. Ezen rendszerek nagyon sokféle formában kaphatók.

Természetesen a víz alá merülő kiviteleknél még nem áll meg a sor, ugyanis választhatók felszíni (kerti) telepítéssel rendelkező típusok is, amik ugyanúgy alkalmasak az igények kielégítésére. Ugyanakkor ez minden esetben a körülményektől függ.

A búvárszivattyútípusok

Igyekszünk nagyon széleskörűen kiszolgálni a vásárlók igényeit, ezért nálunk jó néhány búvárszivattyú márka között lehet válogatni.

·        Pentax

·        Sumoto

·        Red Jacket

·        Umbra

·        Elpumps

·        Pedrollo

·        OFT

·        Calpeda

 

A prémiumminőség és a nagy ellenállóság minden eseten garantált. Némelyik kivitel 230 és 400 Voltos teljesítménnyel, valamint membrános változatban is elérhető. 3, 4 és 6 Colos méretben állnak rendelkezésre a csőbúvár rendszerek.

Merülő szennyvízszivattyú

Bár egyre inkább gyakori, hogy fúrt kutakból történik meg a víz kinyerés, azért még mindig vannak olyan települések, ahol a hagyományos ásott kitermelőegységekből vagy nyíltvízi befogadókbóltörténik a folyadék biztosítása.  A tavaszi, őszi és téli időszakokban pedig, az sem ritka, hogy az alacsonyabban fekvő részeket, például a pincéket, kerteket, elborítja az ár. Ilyen helyzetekben a darálóval is ellátott búvárszivattyú nyújt megoldást. Az úszókapcsolóval felszerelt szerkezetek könnyedén automatizálhatók, mert a kiegészítő egység megakadályozza az esetleges szárazon futást. Ha olyan közegben merülne el a búvárszivattyú, ami nagyon reaktív, akkor érdemes egy rozsdamentes acél házzal rendelkező modell mellett dönteni.

Figyelni kell a teljesítményre

A lakossági és ipari búvárszivattyúkivitelek között jelentős eltérés mutatkozhat, többnyire a teljesítmény terén. Az emelőmagasság egy olyan jellemző, amit megéri szem előtt tartani. A robosztus felépítés néha komoly emelési magasságot tesz lehetővé, míg máskor ez az érték kisebb, tehát a műszaki paramétereket nem szabad figyelmen kívül hagynia.

Célkeresztben a csőbúvár szivattyúk!

Amennyiben az Ön udvarán, gazdaságában fúrt kút áll rendelkezésre, akkor ez az a búvárszivattyú változat, amibe megéri befektetnie. A kínálatunk nagyon széleskörű, így garantáltan rátalál az igényeit legjobban kielégítő variánsra. Az itt kapható készülékek pedig, többre képesek, mintsem elsőre gondolná. Köpenycső alkalmazásával tartályokból, medencékből is elvégezhető a vízkinyerés. Még hidrofor tartállyal is összekapcsolható a búvárszivattyú, így egy teljes ingatlan vízellátása biztosítható kényelmes módon. A kertben való öntözéssem fog többé problémát jelenteni. Típustól függően tűzoltó- és ipari rendszerekben is használatba vehető.

OFT Alpha 9 4 Colos búvárszivattyú

Ez a rendkívüli búvárszivattyú igen hatékony megoldást jelent mind ipari, mind háztartási használat esetén. Köpenycső alkalmazásával még az ásott kutakban is egyszerűen ellátja a feladatát. A motorteljesítménye 0,75 kW óránként. 55 méter magasságba is képes emelni. 40-100 liter a percenkénti hozama. Beépített kondenzátor és hővédelem garantálja a túlmelegedés megakadályozását. A búvárszivattyú másik nagy előnye a „lebegő" járókerék rendszer, ami kiemelt ellenállást nyújt a folyadékban lévő homok részecskék koptató hatásával szemben.

Vásároljon időben! Megosztás másokkal: