VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Kiváló áron kapható a búvárszivattyú

2020. November 30.

Kiváló áron kapható a búvárszivattyú

A búvárszivattyú a gazdaság elengedhetetlen kiegészítője. Érdemes minél hamarabb beszereznie, kedvező áron, amire lehetősége nyílik nálunk, csak kattintania kell!

Sok érv szól a búvárszivattyú mellett

A megfelelő vízellátás biztosítása érdekében érdemes időben beszerezni egy minőségi búvárszivattyú terméket, amivel gyors és hatékony eredményt lehet elérni. Ezen rendszerek nagyon sokféle formában kaphatók.

Természetesen a víz alá merülő kiviteleknél még nem áll meg a sor, ugyanis választhatók felszíni (kerti) telepítéssel rendelkező típusok is, amik ugyanúgy alkalmasak az igények kielégítésére. Ugyanakkor ez minden esetben a körülményektől függ.

A búvárszivattyútípusok

Igyekszünk nagyon széleskörűen kiszolgálni a vásárlók igényeit, ezért nálunk jó néhány búvárszivattyú márka között lehet válogatni.

·        Pentax

·        Sumoto

·        Red Jacket

·        Umbra

·        Elpumps

·        Pedrollo

·        OFT

·        Calpeda

 

A prémiumminőség és a nagy ellenállóság minden eseten garantált. Némelyik kivitel 230 és 400 Voltos teljesítménnyel, valamint membrános változatban is elérhető. 3, 4 és 6 Colos méretben állnak rendelkezésre a csőbúvár rendszerek.

Merülő szennyvízszivattyú

Bár egyre inkább gyakori, hogy fúrt kutakból történik meg a víz kinyerés, azért még mindig vannak olyan települések, ahol a hagyományos ásott kitermelőegységekből vagy nyíltvízi befogadókbóltörténik a folyadék biztosítása.  A tavaszi, őszi és téli időszakokban pedig, az sem ritka, hogy az alacsonyabban fekvő részeket, például a pincéket, kerteket, elborítja az ár. Ilyen helyzetekben a darálóval is ellátott búvárszivattyú nyújt megoldást. Az úszókapcsolóval felszerelt szerkezetek könnyedén automatizálhatók, mert a kiegészítő egység megakadályozza az esetleges szárazon futást. Ha olyan közegben merülne el a búvárszivattyú, ami nagyon reaktív, akkor érdemes egy rozsdamentes acél házzal rendelkező modell mellett dönteni.

Figyelni kell a teljesítményre

A lakossági és ipari búvárszivattyúkivitelek között jelentős eltérés mutatkozhat, többnyire a teljesítmény terén. Az emelőmagasság egy olyan jellemző, amit megéri szem előtt tartani. A robosztus felépítés néha komoly emelési magasságot tesz lehetővé, míg máskor ez az érték kisebb, tehát a műszaki paramétereket nem szabad figyelmen kívül hagynia.

Célkeresztben a csőbúvár szivattyúk!

Amennyiben az Ön udvarán, gazdaságában fúrt kút áll rendelkezésre, akkor ez az a búvárszivattyú változat, amibe megéri befektetnie. A kínálatunk nagyon széleskörű, így garantáltan rátalál az igényeit legjobban kielégítő variánsra. Az itt kapható készülékek pedig, többre képesek, mintsem elsőre gondolná. Köpenycső alkalmazásával tartályokból, medencékből is elvégezhető a vízkinyerés. Még hidrofor tartállyal is összekapcsolható a búvárszivattyú, így egy teljes ingatlan vízellátása biztosítható kényelmes módon. A kertben való öntözéssem fog többé problémát jelenteni. Típustól függően tűzoltó- és ipari rendszerekben is használatba vehető.

OFT Alpha 9 4 Colos búvárszivattyú

Ez a rendkívüli búvárszivattyú igen hatékony megoldást jelent mind ipari, mind háztartási használat esetén. Köpenycső alkalmazásával még az ásott kutakban is egyszerűen ellátja a feladatát. A motorteljesítménye 0,75 kW óránként. 55 méter magasságba is képes emelni. 40-100 liter a percenkénti hozama. Beépített kondenzátor és hővédelem garantálja a túlmelegedés megakadályozását. A búvárszivattyú másik nagy előnye a „lebegő" járókerék rendszer, ami kiemelt ellenállást nyújt a folyadékban lévő homok részecskék koptató hatásával szemben.

Vásároljon időben! Megosztás másokkal: