VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Csak nyerhet a Pedrollo szivattyú vásárlással

Nyitólap   »   Blog   »   Csak nyerhet a Pedrollo szivattyú vásárlással
2020. November 30.

Csak nyerhet a Pedrollo szivattyú vásárlással

A Pedrollo szivattyú egyszerűen megoldja a gazdasága és otthona vízellátását. A prémiumkategóriás JSW sorozat tagjai most remek áron várják a megrendelését.

Egyedi teljesítményt nyújt a Pedrollo szivattyú

A víz az élet alapja, ami olykor a túlzott jelenlétével, máskor éppen a túl kevés mivoltában okozhat komolyabb problémákat, viszont a Pedrollo szivattyú segítségével mindig biztosítható az optimális mennyiség. A jól ismert olasz márka már bejárta a világot és jelentős hírnévre tett szert.

A Pedrollo szivattyú rövid története

A lassan fél évszázados múltra visszatekintő cég az alapító Silvano Pedrollo nevét viseli. A zseniális szakember a mai napig részt vesz a legújabb szivattyú modellek tervezésében. Az idők során számos díjjal lett gazdagabb és híresebb a vállalat, aminek következtében, ma már az egész világon ismert a Pedrollo szivattyú.

Prémium minőség, kiváló teljesítmény

A készítők valóban nem bíztak semmit sem a véletlenre, ezért csakis a legjobb alapanyagokkal dolgoznak, aminek az eredménye érezhető is a készülékek működése során. Öntvényt, rozsdamentes acélt, kerámiát és még grafitot is találhatunk a felhasznált összetevők között. A megfelelő felépítésnek hála, a termékek nemcsak ellenállóak a gyakran mostoha körülmények között, hanem folyamatosan biztosítják a kiváló hozamot. A fejlesztések a mai napig nem álltak meg, így rendre születnek újabbPedrollo szivattyú kivitelek, amiket igény szerint lehet felhasználni. Ha Önnek is szüksége van egy speciális folyadék kitermelő eszközre, akkor nálunk megtalálhatja a legjobbat.

Pedrollo szivattyú típusok

Az évtizedek során, a gyártó komoly munkát végzett és igyekezett minél jobban lefedni az igényeket. Ennek eredményeképpen születtek önfelszívó, búvár, szennyvíz, kerti és még olaj szivattyúk is egyaránt. Mindegyik típusnak megvan a maga előnye és speciális területe, ahol maximálisan kiaknázható a képessége. Ami a működési mechanizmust illeti, választható periférikus, centrifugális, többlépcsős, függőleges tengelyű többlépcsős, valamint kapható önfelszívó, szabványosított centrifugális, de nem maradhat ki a felsorolásból a hordozható és vízellátótípus sem.

JSW önfelszívó szivattyúk

A webáruházunk egyedi kínálattal várja a Pedrollo szivattyúezen variánsaiból, amik képesek akár 9 méterről is felszívni a vizet és percenként 160 litert továbbítani. Rendkívül széles körben alkalmazhatók. Ez a sorozat kifejezetten üzemcsarnokok, nagyobb családi gazdaságok ellátásra lettek tervezve. A pozitívumaik között említhető, hogyhosszú időn keresztül és gazdaságosan működtethetők, minimális karbantartási igény mellett.

Felhasználási területek és előnyök

A JSW önfelszívó Pedrollo szivattyú képes megbirkózni a folyadékokban található nagymennyiségű levegővel. Gyakori ugyanis, hogy a fúrt kutakból kinyert víz, jelentős részben rendelkezik plusz levegővel, ami miatt sokszor nem hatékony a kitermelés. A Pedrollo szivattyú ezt figyelembe véve készült, így kiküszöböli a problémát. Automatikus vízellátó rendszerekhez, kis és közepes ellátó tartályokhoz, valamint nagyobb kertek öntözésére egyaránt megfelelnek a Pedrollo szivattyúk. Ha szeretné leegyszerűsíteni a növénytermesztési feladatokat, akkor kényelmesen megoldhatja a díszkertek, gyümölcsösök vagy zöldségesek folyadékellátását, illetve növelheti a termelékenységet is ezáltal.

A Pedrollo szivattyú remek befektetés



Megosztás másokkal: