VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Csak nyerhet a Pedrollo szivattyú vásárlással

2020. November 30.

Csak nyerhet a Pedrollo szivattyú vásárlással

A Pedrollo szivattyú egyszerűen megoldja a gazdasága és otthona vízellátását. A prémiumkategóriás JSW sorozat tagjai most remek áron várják a megrendelését.

Egyedi teljesítményt nyújt a Pedrollo szivattyú

A víz az élet alapja, ami olykor a túlzott jelenlétével, máskor éppen a túl kevés mivoltában okozhat komolyabb problémákat, viszont a Pedrollo szivattyú segítségével mindig biztosítható az optimális mennyiség. A jól ismert olasz márka már bejárta a világot és jelentős hírnévre tett szert.

A Pedrollo szivattyú rövid története

A lassan fél évszázados múltra visszatekintő cég az alapító Silvano Pedrollo nevét viseli. A zseniális szakember a mai napig részt vesz a legújabb szivattyú modellek tervezésében. Az idők során számos díjjal lett gazdagabb és híresebb a vállalat, aminek következtében, ma már az egész világon ismert a Pedrollo szivattyú.

Prémium minőség, kiváló teljesítmény

A készítők valóban nem bíztak semmit sem a véletlenre, ezért csakis a legjobb alapanyagokkal dolgoznak, aminek az eredménye érezhető is a készülékek működése során. Öntvényt, rozsdamentes acélt, kerámiát és még grafitot is találhatunk a felhasznált összetevők között. A megfelelő felépítésnek hála, a termékek nemcsak ellenállóak a gyakran mostoha körülmények között, hanem folyamatosan biztosítják a kiváló hozamot. A fejlesztések a mai napig nem álltak meg, így rendre születnek újabbPedrollo szivattyú kivitelek, amiket igény szerint lehet felhasználni. Ha Önnek is szüksége van egy speciális folyadék kitermelő eszközre, akkor nálunk megtalálhatja a legjobbat.

Pedrollo szivattyú típusok

Az évtizedek során, a gyártó komoly munkát végzett és igyekezett minél jobban lefedni az igényeket. Ennek eredményeképpen születtek önfelszívó, búvár, szennyvíz, kerti és még olaj szivattyúk is egyaránt. Mindegyik típusnak megvan a maga előnye és speciális területe, ahol maximálisan kiaknázható a képessége. Ami a működési mechanizmust illeti, választható periférikus, centrifugális, többlépcsős, függőleges tengelyű többlépcsős, valamint kapható önfelszívó, szabványosított centrifugális, de nem maradhat ki a felsorolásból a hordozható és vízellátótípus sem.

JSW önfelszívó szivattyúk

A webáruházunk egyedi kínálattal várja a Pedrollo szivattyúezen variánsaiból, amik képesek akár 9 méterről is felszívni a vizet és percenként 160 litert továbbítani. Rendkívül széles körben alkalmazhatók. Ez a sorozat kifejezetten üzemcsarnokok, nagyobb családi gazdaságok ellátásra lettek tervezve. A pozitívumaik között említhető, hogyhosszú időn keresztül és gazdaságosan működtethetők, minimális karbantartási igény mellett.

Felhasználási területek és előnyök

A JSW önfelszívó Pedrollo szivattyú képes megbirkózni a folyadékokban található nagymennyiségű levegővel. Gyakori ugyanis, hogy a fúrt kutakból kinyert víz, jelentős részben rendelkezik plusz levegővel, ami miatt sokszor nem hatékony a kitermelés. A Pedrollo szivattyú ezt figyelembe véve készült, így kiküszöböli a problémát. Automatikus vízellátó rendszerekhez, kis és közepes ellátó tartályokhoz, valamint nagyobb kertek öntözésére egyaránt megfelelnek a Pedrollo szivattyúk. Ha szeretné leegyszerűsíteni a növénytermesztési feladatokat, akkor kényelmesen megoldhatja a díszkertek, gyümölcsösök vagy zöldségesek folyadékellátását, illetve növelheti a termelékenységet is ezáltal.

A Pedrollo szivattyú remek befektetésMegosztás másokkal: