VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Önfelszívó Pedrollo szivattyú az optimális vízellátásért

2020. Szeptember 4.

Önfelszívó Pedrollo szivattyú az optimális vízellátásért

A JSW önfelszívó Pedrollo szivattyú percenként 168 liter folyadék továbbítására képes. A prémium termékcsalád több tagját megkaphatja nálunk kiváló áron.

Pedrollo szivattyú a független vízellátó rendszerért

A hatékony vízellátás fontos feltétel a mindennapi életben, ezért is kerülnek olyan sokszor a figyelem középpontjába a Pedrollo szivattyú termékcsalád tagjai. Bár a közműhálózatok kiépítése nagy ütemben zajlik és a vezetékes víz egyre nagyobb területén válik elérhetővé, mégis vannak olyan esetek, amikor szükség van egyedi megoldásokra.

Egyre többen próbálnak független vízellátó rendszert kiépíteni, a számlák mérséklése és/vagy üveg-, fóliaházak, zöldség, gyümölcs ültetvények, virágoskertek folyamatos vízellátása érdekében. Az egyre inkább fokozódó klímaváltozás csak tovább növeli az igényt az ilyen alternatívák iránt.

A Pedrollo szivattyú tökéletes választás

Az úgynevezett önfelszívó szivattyúk kategóriájában a Pedrollo egy külön termékcsaládot képvisel. Ezen belül is a JSW sorozat kifejezetten nagy teljesítményű, gyors vízellátást biztosító kiviteleket kínál az érdeklődőknek. Ezekkel nem okozhat problémát a műhelycsarnokok, ipari létesítmények, mezőgazdasági rendszerek vízellátása sem.

Ásott kutak mellé kifejezetten gyakran kerül telepítésre a Pedrollo szivattyú, hiszen a képességeiből adódóan alkalmas lehet esetenként az 58 méter mélységből történő folyadékfelpumpálásra és a 168 liter percenkénti víztovábbításra. Ezen paraméterek mellett nem meglepő, hogy a gazdák egyik kedvenc eszköze a vízellátás tekintetében.

A Pedrollo szivattyú működési elve

A Pedrollo szivattyúminden esetben a felszínre kerül telepítésre, ellenben a búvárszivattyúkkal, amik a közegbe közvetlenül vannak belehelyezve. Megelőzendő a szárazon futást, az indítás előtti feltöltés ne maradjon el, különben végzetes meghibásodás történhet! A centrifugál szivattyú elv lép életbe az üzembe helyezés során.

A folyadék voltaképpen egy motor és forgó lapát segítségével szállítódik. A forgó részen áthaladó folyadékban egy olyan örvény keletkezik, ami felgyorsítja az áramlást, így a kilépési oldalon nagyobb sebességgel számolhatunk, mint a beérkező részen.

A Pedrollo szivattyú további előnyei

Amikor vásárlásra kerül a sor, akkor érdemes több szemszögből is megnézni, hogy mibe fektet be. Minden kétséget kizáróan elmondható, hogy a Pedrollo szivattyúrászolgál a vásárlók bizalmára. Néhány érv ezen ellátó rendszer mellett:

·        Kiváló ár/érték arány, amin belül a költséghatékonyságot növeli a gazdaságos javíthatóság is sérülések esetén.

·        Jól tűri a levegővel telt folyadék közeget, valamint a homokos víz sem jelent problémát a kitermelés szempontjából.

·        Nagy mélységből (58 méter) képes felhozni a vizet.

·        Minimális karbantartási igénnyel rendelkezik.

·        Automatikus vízellátási rendszerekhez a Pedrollo szivattyú tökéletesen megfelel.

Látva mindezeket az érveket, már nem lehet kérdés, hogy miért pont a Pedrollo szivattyúmellett tegye le a voksát. A prémium minőség minden esetben megéri a befektetést, és hosszú távú megoldást kínál egy olyan rendszer kiépítésére, ami megkönnyíti az Ön dolgát.

Ismerje meg az egyedi termékkínálatunkat!Megosztás másokkal: