VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Fontos Információ!

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.

Önfelszívó Pedrollo szivattyú az optimális vízellátásért

2020. Szeptember 4.

Önfelszívó Pedrollo szivattyú az optimális vízellátásért

A JSW önfelszívó Pedrollo szivattyú percenként 168 liter folyadék továbbítására képes. A prémium termékcsalád több tagját megkaphatja nálunk kiváló áron.

Pedrollo szivattyú a független vízellátó rendszerért

A hatékony vízellátás fontos feltétel a mindennapi életben, ezért is kerülnek olyan sokszor a figyelem középpontjába a Pedrollo szivattyú termékcsalád tagjai. Bár a közműhálózatok kiépítése nagy ütemben zajlik és a vezetékes víz egyre nagyobb területén válik elérhetővé, mégis vannak olyan esetek, amikor szükség van egyedi megoldásokra.

Egyre többen próbálnak független vízellátó rendszert kiépíteni, a számlák mérséklése és/vagy üveg-, fóliaházak, zöldség, gyümölcs ültetvények, virágoskertek folyamatos vízellátása érdekében. Az egyre inkább fokozódó klímaváltozás csak tovább növeli az igényt az ilyen alternatívák iránt.

A Pedrollo szivattyú tökéletes választás

Az úgynevezett önfelszívó szivattyúk kategóriájában a Pedrollo egy külön termékcsaládot képvisel. Ezen belül is a JSW sorozat kifejezetten nagy teljesítményű, gyors vízellátást biztosító kiviteleket kínál az érdeklődőknek. Ezekkel nem okozhat problémát a műhelycsarnokok, ipari létesítmények, mezőgazdasági rendszerek vízellátása sem.

Ásott kutak mellé kifejezetten gyakran kerül telepítésre a Pedrollo szivattyú, hiszen a képességeiből adódóan alkalmas lehet esetenként az 58 méter mélységből történő folyadékfelpumpálásra és a 168 liter percenkénti víztovábbításra. Ezen paraméterek mellett nem meglepő, hogy a gazdák egyik kedvenc eszköze a vízellátás tekintetében.

A Pedrollo szivattyú működési elve

A Pedrollo szivattyúminden esetben a felszínre kerül telepítésre, ellenben a búvárszivattyúkkal, amik a közegbe közvetlenül vannak belehelyezve. Megelőzendő a szárazon futást, az indítás előtti feltöltés ne maradjon el, különben végzetes meghibásodás történhet! A centrifugál szivattyú elv lép életbe az üzembe helyezés során.

A folyadék voltaképpen egy motor és forgó lapát segítségével szállítódik. A forgó részen áthaladó folyadékban egy olyan örvény keletkezik, ami felgyorsítja az áramlást, így a kilépési oldalon nagyobb sebességgel számolhatunk, mint a beérkező részen.

A Pedrollo szivattyú további előnyei

Amikor vásárlásra kerül a sor, akkor érdemes több szemszögből is megnézni, hogy mibe fektet be. Minden kétséget kizáróan elmondható, hogy a Pedrollo szivattyúrászolgál a vásárlók bizalmára. Néhány érv ezen ellátó rendszer mellett:

·        Kiváló ár/érték arány, amin belül a költséghatékonyságot növeli a gazdaságos javíthatóság is sérülések esetén.

·        Jól tűri a levegővel telt folyadék közeget, valamint a homokos víz sem jelent problémát a kitermelés szempontjából.

·        Nagy mélységből (58 méter) képes felhozni a vizet.

·        Minimális karbantartási igénnyel rendelkezik.

·        Automatikus vízellátási rendszerekhez a Pedrollo szivattyú tökéletesen megfelel.

Látva mindezeket az érveket, már nem lehet kérdés, hogy miért pont a Pedrollo szivattyúmellett tegye le a voksát. A prémium minőség minden esetben megéri a befektetést, és hosszú távú megoldást kínál egy olyan rendszer kiépítésére, ami megkönnyíti az Ön dolgát.

Ismerje meg az egyedi termékkínálatunkat!Megosztás másokkal: