VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Egyre kelendőbbek a medence vegyszer készítmények

Nyitólap   »   Blog   »   Egyre kelendőbbek a medence vegyszer készítmények
2020. Június 6.

Egyre kelendőbbek a medence vegyszer készítmények

A házi strand felállítás egyre nagyobb divat manapság, de a kristálytiszta vízért ugyanakkor tenni kell, amiben a különféle medence vegyszerváltozatok tudnak segíteni. A feltöltött, akár nagyobb befogadóképességgel is rendelkező medencében a folyadék, néhány nap alatt bezöldülhet. Ezzel együtt kellemetlen látványt nyújthat, nem beszélve, hogy senkinek sem lesz kedve benne fürödni. Szerencsére van hatékony megoldás a problémára.

A medence vegyszer alkalmazása több lépésben

1.     Be kell állítani a víz pH értékét optimális semleges, azaz 7,2-7,6 körüli értékre, mert sok vegyszer ezen a tartományon képes kifejteni az optimális hatását.

2.     A színváltozást okozó mikroorganizmusok megsemmisítése klóros vagy klórmentes algaölő szerekkel.

3.     Pelyhesítő készítmények segítségével könnyen eltávolíthatóvá kell tenni a szennyeződéseket.

4.     Végül pedig nem marad más hátra, csak a szűrés.

Érdemes külön figyelni arra, hogy ne legyen a medence vegyszer túl nagy adagokban alkalmazva, hiszen az sem előnyös. A víz folyamatos szűrése és levegőztetése hasznos kiegészítő megoldást jelent a tisztántartás terén.

Amikor hosszabb időn keresztül használaton kívül van a házi strand, akkor jó, ha le van takarva a felülete. Ezzel megakadályozható a víz gyors kihűlése és a szennyezőanyagok belekerülése, amivel sok medence vegyszer spórolható meg.

Esős időszakokban könnyedén felhígulnak a készítmények és veszítenek hatékonyságukból, ezért szükséges lehet azoknak a folyamatos pótlása, de csak optimális adagokban.

Nem károsak a medence vegyszerek a fürdőzőkre?

A gyártók igyekeznek kifejezetten olyan komponenseket megalkotni és piacra dobni, amik ön és családja egészségét semmilyen formában nem veszélyeztetik.    



Megosztás másokkal: