VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Egyre kelendőbbek a medence vegyszer készítmények

2020. Június 6.

Egyre kelendőbbek a medence vegyszer készítmények

A házi strand felállítás egyre nagyobb divat manapság, de a kristálytiszta vízért ugyanakkor tenni kell, amiben a különféle medence vegyszerváltozatok tudnak segíteni. A feltöltött, akár nagyobb befogadóképességgel is rendelkező medencében a folyadék, néhány nap alatt bezöldülhet. Ezzel együtt kellemetlen látványt nyújthat, nem beszélve, hogy senkinek sem lesz kedve benne fürödni. Szerencsére van hatékony megoldás a problémára.

A medence vegyszer alkalmazása több lépésben

1.     Be kell állítani a víz pH értékét optimális semleges, azaz 7,2-7,6 körüli értékre, mert sok vegyszer ezen a tartományon képes kifejteni az optimális hatását.

2.     A színváltozást okozó mikroorganizmusok megsemmisítése klóros vagy klórmentes algaölő szerekkel.

3.     Pelyhesítő készítmények segítségével könnyen eltávolíthatóvá kell tenni a szennyeződéseket.

4.     Végül pedig nem marad más hátra, csak a szűrés.

Érdemes külön figyelni arra, hogy ne legyen a medence vegyszer túl nagy adagokban alkalmazva, hiszen az sem előnyös. A víz folyamatos szűrése és levegőztetése hasznos kiegészítő megoldást jelent a tisztántartás terén.

Amikor hosszabb időn keresztül használaton kívül van a házi strand, akkor jó, ha le van takarva a felülete. Ezzel megakadályozható a víz gyors kihűlése és a szennyezőanyagok belekerülése, amivel sok medence vegyszer spórolható meg.

Esős időszakokban könnyedén felhígulnak a készítmények és veszítenek hatékonyságukból, ezért szükséges lehet azoknak a folyamatos pótlása, de csak optimális adagokban.

Nem károsak a medence vegyszerek a fürdőzőkre?

A gyártók igyekeznek kifejezetten olyan komponenseket megalkotni és piacra dobni, amik ön és családja egészségét semmilyen formában nem veszélyeztetik.    Megosztás másokkal: