VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Elpumps szivattyú - magas szintű megbízhatóság svájci minőséggel!

Nyitólap   »   Blog   »   Elpumps szivattyú - magas szintű megbízhatóság svájci minőséggel!
2020. Május 25.

Elpumps szivattyú - magas szintű megbízhatóság svájci minőséggel!

Az Elpumps Switzerland GmbH egy európai szivattyúgyártó vállalat, amely fejlett technológiát alkalmaz a legmagasabb minőségű termékek előállítására. A vállalatot családi vállalkozásként alapították, majdnem három évtizeddel ezelőtt a jelenlegi tulajdonosok. 

A gyors és fokozatos növekedésnek köszönhetően a 2000-es évek elején nemzetközi vállalattá nőtte ki magát. Az Elpumps központja Svájcban, míg a gyártási és fejlesztési központ Magyarországon található.

A társaság több évtizeddel évvel ezelőtt kezdte meg működését, és az egységesen fejlődő európai piac aktiválásával kulcsfontosságú szereplővé vált a magyar szivattyúgyártás és vízfelhasználás területén is.

Elpumps szivattyú termékek Európa szerte

Az Elpumps termékeket jelenleg számos európai országban értékesítik, beleértve Ausztriát, Finnországot, a Cseh Köztársaságot, Norvégiát, Franciaországot, Szlovéniát, Svédországot, Olaszországot és Oroszországot is.

A partnereiken keresztül az Elpumps szivattyú palettája szinte az egész európai kontinenst lefedi. A gyors és professzionális megoldást kínáló vállalkozás minden felmerülő igényre tartogat megoldásokat, így hamar piacvezetővé váltak a szivattyúzás területén.

A kezdetek óta az értékteremtés volt az Elpumps stratégia sarokköve. A kiváló minőségű termékek előállítása és a kompromisszumok nélküli ügyféligények kielégítése a céljuk, ami annyit tesz, hogy a jövőben is folytatódik a hosszú élettartamú, optimális fogyasztású, nagy teljesítményű és biztonságos üzemeltetésű Elpumps szivattyú tervezése és gyártása.

Folyamatosan arra törekednek, hogy progresszív gondolkodással és tervezéssel szivattyú termékeik jobbá, gazdaságosabbá, robusztusabbá és tartósabbá tegyék, még akkor is, ha a legigényesebb feladatokhoz használják őket. Termékeik a már bevált és megbízható technológiákat használják a hatékonyabb és kényelmesebb feladatokhoz, valamint a jobb teljesítmény elérése érdekében.

Gyorsan és biztonságosan megrendelheti az Elpumps szivattyú termékeket saját otthona kényelméből. A gyors és megbízható kézbesítés érdekében minden Európai országban, így Magyarországon is, csak a legjobb és professzionális logisztikai partnerekkel dolgoznak, ezért garantáltan azt kapja, amiért fizetett, egy Elpumps szivattyú online megrendelése során.



Megosztás másokkal: