VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Bemutatkoznak a Pentax márka prémium szivattyú típusai

Nyitólap   »   Blog   »   Bemutatkoznak a Pentax márka prémium szivattyú típusai
2020. Május 9.

Bemutatkoznak a Pentax márka prémium szivattyú típusai

A Pentax márka több mint 25 éves üzleti tevékenység után mára irányadó vállalkozás lett a szivattyú iparág területén. A mindig színvonalas termelés, lehetővé tette a társaság számára, hogy megfelelően alkalmazkodjon a gyorsan változó piaci feltételekhez az idők során.

A Pentax már évek óta élvezi a világ szivattyú piacának a vezető szerepét. Az értékesítési részlegjük folyamatosan dolgozik azon, hogy kiszolgálja a meglévő ügyfeleket és, hogy új piacok felé nyissanak, köszönhetően a termékek széles skálájának.

Sikerük talán abban rejlik, hogy nagy figyelmet fordítanak a szivattyú piacra, hogy kiváló minőségű termékeik minden követelménynek megfeleljenek. Ma már a Pentax szivattyú termékek több mint 100 országban elérhetők, melyek között Magyarország is szerepel és többek között a Szivattyúwebáruház weboldalán is képviseltetik magukat.

A Pentax szivattyú márka CAM típusú termékei

A Pentax gyártja a világ egyik legjobb felszíni motoros önfelszívó szivattyúit amelyet a CAM típus képvisel és amelyek a tiszta víz és a különböző, nem robbanásveszélyes folyadékok szivattyúzására is kitűnően alkalmasok.

Ezek a típusú Pentax szivattyúk általában +5°C-tól akár +50°C-ig is elvégzik a nekik szánt feladatokat. Az önfelszívó centrifugál szivattyúk tökéletesen alkalmasak a kis háztartási rendszerek vízellátáshoz, a folyadékok átviteléhez és tartályok ürítése céljából is akár kerti a célok megvalósítására.

A Pentax szivattyú márka PM típusú termékei

A Pentax periférikus szivattyúit általában kis háztartási rendszerekhez és egyszerű ipari alkalmazásokhoz használják előszeretettel, köszönhetően a könnyed és az igényeknek megfelelő munkavégzésnek.

Bármi is legyen a célja, a Pentax periférikus szivattyúinak kínálata biztosítja a keresett megoldást. Az ipari szektor számára, ahol a teljesítmény kiemelkedő jelentőségű a lehető legjobb választásnak bizonyul, de ugyanígy értékes lehet a munkája a mezőgazdasági ágazat számára is, amely a kemény időjárási viszonyokhoz és felhasználáshoz ellenálló termékeket igényel.

A Pentax szivattyú márka DC típusú termékei

A Pentax márka szenyvízszivattyúi DC típusai magas fejű merülő szivattyú. Szabadon álló vagy vezethető sínre is szerelhetők. Háztartási és ipari alkalmazásokhoz is kitűnően alkalmas. Az egyfázisú modellek külső kondenzátorral vannak ellátva és maximális bemerülési mélységük 20 méter. 



Megosztás másokkal: