VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Mélykúti szivattyú a kényelem és a takarékosság szolgálatában

2020. Március 10.

Mélykúti szivattyú a kényelem és a takarékosság szolgálatában

A szivattyúk széles választékban állnak napjainkban rendelkezésre, és a ház körül legalább olyan gyakran döntenek mellette, mint ipari méretekben, vagy közösségi helyszínek üzemeltetésekor. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a megfelelően kialakított rendszer segítségével olcsóbban és hatékonyabban megoldható a fűtés, a hűtés, vagy az ingatlan vízzel történő ellátása. Ebben nyújt segítséget a kútfúrás és az ennek használatához szükséges szivattyú használata.

A mélykúti szivattyú nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a kútból a vizet a felszínre és az ingatlan megfelelő részébe sikerüljön emelni. A kútfúrás egyébként évszázadok óta elterjedt, és ma is sokan döntenek mellette az otthon vagy a kert környékén. Napjainkban számos olyan vállalkozóval találkozhatunk, akik kútfúrással foglalkoznak. Nem elég azonban pusztán a kútfúrás, arra is hangsúlyt kell helyezni, hogy a megfelelő szivattyú kerüljön beépítésbe, és az minden szempontból ideális legyen a kút mélységének és az ellátandó feladatoknak.

Kényelem a mindennapokban

Az ingatlanok fenntartási költségei egyre magasabbra emelkednek. Természetes cél tehát, hogy minél takarékosabban sikerüljön megoldani például a víznyerést. Számos előnnyel rendelkezik a kút használata. Nem fordulhat elő, hogy vízellátási problémák lépnek fel. Ezzel rendszerint szeles, viharos időben lehet találkozni, amikor a nagy szivattyúrendszerek az esetleges áramellátási hibák miatt nem kapnak energiát, s így nincs víz a lakásokban. A saját kút használatával ez aligha fordulhat elő. Elfelejthetjük a meghibásodásokat és a szétrobbant csöveket, de az is a múlté lesz, ha alacsony a nyomás nagy vízkereslet idején. Amennyiben minden szempontból az egyéni igényeknek megfelelő szivattyú mellett döntünk, akkor problémamentesen zajlik a vízellátás saját kútról.

Megtakarítás saját kút használatával

Persze nem mehetünk el a dolog pénzügyi oldala mellett sem. A víz, mint természeti erőforrás egyre drágább. Ugyan a kútfúrás sem olcsó mulatság, de ez egyszeri beruházás, s utána nincs szükség vízdíj fizetésére. Felmerülhet a kérdés, hogy mennyire tiszta vízhez juthatunk a kútból. Nem véletlen örvendenek minden korábbinál nagyobb népszerűségnek a vízszűrő készülékek, hiszen ezek segítségével kiszűrhetőek a szennyeződések, és maximálisan egészséges víz fogyasztható. A szivattyúk az online rendelés kényelmét kihasználva is elérhetőek.Megosztás másokkal: