VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Mélykúti szivattyú a kényelem és a takarékosság szolgálatában

2020. Március 10.

Mélykúti szivattyú a kényelem és a takarékosság szolgálatában

A szivattyúk széles választékban állnak napjainkban rendelkezésre, és a ház körül legalább olyan gyakran döntenek mellette, mint ipari méretekben, vagy közösségi helyszínek üzemeltetésekor. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a megfelelően kialakított rendszer segítségével olcsóbban és hatékonyabban megoldható a fűtés, a hűtés, vagy az ingatlan vízzel történő ellátása. Ebben nyújt segítséget a kútfúrás és az ennek használatához szükséges szivattyú használata.

A mélykúti szivattyú nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a kútból a vizet a felszínre és az ingatlan megfelelő részébe sikerüljön emelni. A kútfúrás egyébként évszázadok óta elterjedt, és ma is sokan döntenek mellette az otthon vagy a kert környékén. Napjainkban számos olyan vállalkozóval találkozhatunk, akik kútfúrással foglalkoznak. Nem elég azonban pusztán a kútfúrás, arra is hangsúlyt kell helyezni, hogy a megfelelő szivattyú kerüljön beépítésbe, és az minden szempontból ideális legyen a kút mélységének és az ellátandó feladatoknak.

Kényelem a mindennapokban

Az ingatlanok fenntartási költségei egyre magasabbra emelkednek. Természetes cél tehát, hogy minél takarékosabban sikerüljön megoldani például a víznyerést. Számos előnnyel rendelkezik a kút használata. Nem fordulhat elő, hogy vízellátási problémák lépnek fel. Ezzel rendszerint szeles, viharos időben lehet találkozni, amikor a nagy szivattyúrendszerek az esetleges áramellátási hibák miatt nem kapnak energiát, s így nincs víz a lakásokban. A saját kút használatával ez aligha fordulhat elő. Elfelejthetjük a meghibásodásokat és a szétrobbant csöveket, de az is a múlté lesz, ha alacsony a nyomás nagy vízkereslet idején. Amennyiben minden szempontból az egyéni igényeknek megfelelő szivattyú mellett döntünk, akkor problémamentesen zajlik a vízellátás saját kútról.

Megtakarítás saját kút használatával

Persze nem mehetünk el a dolog pénzügyi oldala mellett sem. A víz, mint természeti erőforrás egyre drágább. Ugyan a kútfúrás sem olcsó mulatság, de ez egyszeri beruházás, s utána nincs szükség vízdíj fizetésére. Felmerülhet a kérdés, hogy mennyire tiszta vízhez juthatunk a kútból. Nem véletlen örvendenek minden korábbinál nagyobb népszerűségnek a vízszűrő készülékek, hiszen ezek segítségével kiszűrhetőek a szennyeződések, és maximálisan egészséges víz fogyasztható. A szivattyúk az online rendelés kényelmét kihasználva is elérhetőek.Megosztás másokkal: