VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

A szórófej kiválasztása is nagy odafigyelést igényel

Nyitólap   »   Blog   »   A szórófej kiválasztása is nagy odafigyelést igényel
2020. Március 5.

A szórófej kiválasztása is nagy odafigyelést igényel

Egy rendszernek a legkisebb része is ugyanolyan fontos, mint a legnagyobb méretű, hiszen ha nem működik megfelelően, akkor az összes többi sem tudja az elvárások szerint teljesíteni a feladatát.

Éppen ezért, a szórófej kiválasztását sem szabad félvállról venni, akár egy meglévő öntözőrendszerhez szeretné beszerezni az ilyen kiegészítőt, akár most tervezi telepíteni az összes olyan alkotóelemet, amelyek a növények vízzel való ellátásáért fognak felelni.

A minőség az első és talán legfontosabb szempont, amit figyelembe kell venni a szórófej modellek között való keresgélés során, azonban nem az egyetlen. Ahhoz, hogy olyan eredményt kapjon, mint amit eleve elképzelt, a szórófej paraméterei kompatibilisek kell legyenek a rendszer többi alkatrészével, illetve meg kell feleljenek az öntözendő terület adottságainak is.

Először is meg kell nézni, hogy össze tudja-e kapcsolni az adott vízcsővel, amin majd el kell érkezzen a folyadék a szórófejig.

Továbbá fontos kérdés, hogy megbírja-e vagy éppen elegendő-e hozzá a meglévő víznyomás. Ugyanakkor az is lényeges tényező, hogy mekkora területet és milyen növényeket kell ellátnia megfelelő mennyiségű és minőségű éltető nedűvel.

Csak ezen kérdések, szempontok megválaszolása után és figyelembe vétele mellett tudja megtalálni azt a szórófej típust, ami minden téren eleget fog tenni a kívánalmainak.

Ha pedig bármilyen téren elbizonytalanodna vagy kérdések merülnének fel Önben, akkor forduljon szakértő segítségért a munkatársainkhoz, hogy biztosan ne érje csalódás a későbbiekben!



Megosztás másokkal: