VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Minden, amit a keringető szivattyúkról tudni érdemes

2020. Január 17.

Minden, amit a keringető szivattyúkról tudni érdemes

A keringető szivattyúk napjainkban minden korábbinál több otthonban megtalálhatóak. A hagyományos fűtési rendszerekkel szemben korszerű és energiatakarékos megoldásnak bizonyul alkalmazásuk. A melegvíz előállításának egyszerű és megfizethető módja az ilyen rendszer alkalmazása, nem véletlen tehát, hogy egyre többen érdeklődnek iránta.

Hogyan telepítsük a központi fűtési szivattyúkat?

A keringető szivattyú telepítése megtörténhet anélkül is, hogy bármilyen szaktudással rendelkeznénk. Tény azonban, hogy ha soha nem foglalkoztunk még hasonló feladattal, és nem tudjuk, miként integrálható az otthoni rendszerbe a készülék, akkor érdemes inkább szakemberre bízni a feladatot. Ha ugyanis nem megfelelően szereljük fel, akkor előnyös tulajdonságai helyett költséges hiba alakulhat ki, ami csak bosszúsággal és plusz kiadásokkal járhat.

Milyen előnyei vannak a keringető szivattyúnak?

A háztartásokban felhasznált meleg víz mennyisége egyre nő, ráadásul ez a kényelmet is szolgálja. Annak előállításához azonban energiára van szükség. Az energiatakarékos megoldások jelentik az egyetlen módszert arra, hogy csökkentsük ökológiai lábnyomunkat és egyúttal költségeinket. A melegvíz keringető szivattyúk nem csak a fürdőszobában vagy a konyhában bizonyulnak remek választásnak, hanem a fűtési rendszer is kialakítható ilyen módszerrel. A szivattyúgyártó cégek is arra törekednek, hogy minél több energiát sikerüljön megtakarítani készülékeikkel, hiszen ez a cél a leginkább vonzó a vásárlók számára. Az időtálló minőséget képviselő márkákkal biztosan nem lőhetünk mellé, így érdemes az ismert, már bizonyított gyártók közül választani.

A tapasztatok azt mutatják, hogy a szivattyúk iránt töretlen kereslet mutatkozik napjainkban. Nem csak a háztartáson belül, hanem azon kívül is gyakran felhasználjuk az eszközöket. Nélkülözhetetlenek a házi vízmű kialakításához, de a tavasztól őszig terjedő hónapokban az automata öntözőrendszernek is szerves részét képezik. Fedezze fel a megbízható márkák előnyeit, és alakítsa otthonát úgy, hogy az egyszerre szolgálja a kényelmet és az energiatakarékosságot! A többféle márka akár online is elérhető, ráadásul a megbízható webáruházakban szakemberek is állnak rendelkezésre, ha az egyes készülékekről bármilyen kérdése felmerülne. A beüzemeléshez ne feledkezzen meg a profi segítségről!Megosztás másokkal: