VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Mire használják a szennyvíz szivattyút?

2019. December 9.

Mire használják a szennyvíz szivattyút?

A szivattyúk minden korábbinál szélesebb választékban jelen vannak a kínálatban. Nem csak ár, hanem teljesítmény és felhasználási terület kapcsán is sokféle eszköz közül válogathatunk. A háztartásokon túl az ipari jellegű alkalmazásra is megtalálhatóak a megfelelő berendezések, rendszerint fokozott strapabírással és teljesítménnyel.

Szennyvíz szivattyúk otthonra

A szennyvíz szivattyú is különféle méretekben és formákban elérhető, ám a kínálat mindegyike megegyezik abban, hogy a víz mozgatására alkalmasak. A háztartások esetében elsősorban az árvízvédelem kapcsán jutnak szerephez ezek az eszközök. Mindannyian ismerjük azt a helyzetet, amikor nyáron tetemes mennyiségű csapadék esik le, és a víz szivattyúzása az ingatlan érdekében kiemelt jelentőséggel bír. Hasonló a helyzet akkor is, ha ártérben fekvő ingatlanról van szó, és az áradások a földszinti helyiségeket is veszélyeztethetik. A mélyen fekvő garázsok, pincék is veszélyben vannak, ezért nagyon fontos, hogy szükséghelyzetben mindig rendelkezésre álljon a szükséges eszköz.

Szivattyúzás a mezőgazdaságban

A szivattyúk nem csak az öntözőrendszer kapcsán töltenek be fontos szerepet, hanem akkor is, ha esővízről, talajvízről, szennyvízről van szó. A mezőgazdaságban fontos, hogy rendelkezésre álljon a megfelelő mennyiségű víz, ám néha bizony ez lehet túl sok is. Ilyenkor a növények életben maradása múlhat azon, hogy sikerül-e időben elintézni a felesleges víz elvezetését. Ilyenkor az is megoldható, hogy a leszivattyúzott víz újrafelhasználható legyen a későbbiekben.

Szivattyúk az iparban

A szennyvíz szivattyúk ipari méretekben is szükségesek lehetnek. Mivel a szennyvíz szilárd részecskéket, szennyeződéseket is tartalmaz, ezért kifejezetten olyan eszköz kell, amely ezekkel is elbánik, és nem károsítják azok a rendszert. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a gyártók az ipari felhasználásra szánt eszközök esetében nagyobb teljesítményt, kapacitást és strapabíró külső burkolatot is társítanak a készülékhez. Akár online is megrendelhetőek a szükséges típusok, így nagyobb mennyiségben is megtörténhet a kiszállítás. A megbízhatóság és az időtálló minőség kiemelt jelentőséggel bír a márkaválasztás során. Megosztás másokkal: