VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

A búvárszivattyú ipari felhasználása

2019. December 5.

A búvárszivattyú ipari felhasználása

A búvárszivattyú nem csak a háztartásban, hanem ipari felhasználás esetén is kitűnő szolgálatot tesz. Alkalmazása egyenesen nélkülözhetetlen akkor, ha a felesleges vizet szeretnénk eltávolítani egy tartályból. Természetesen érdemes tudni, hogy az eszköz ipari használat esetén más jellemzőkkel bír, mint a háztartásokban alkalmazott típus. Nem csak a teljesítmény, hanem a strapabírás kapcsán is fokozott minőség jellemzi ezeket az eszközöket.

Fókuszban az energiahatékonyság

Az ipari felhasználás esetén gyakran kerül fókuszba az, hogy mennyi energiát fogyaszt egy készülék. Sok cég kifejezetten odafigyel arra, hogy milyen megoldásokat választ az energiafelhasználás tekintetében. Nem csak a társadalmilag és a környezetvédelem szempontjából etikus magatartás miatt van ez így, hanem a költségekkel összefüggésben is. Ugyanakkor fontos, hogy mindig az elvégezni kívánt feladat jellegének megfelelő teljesítmény mellett érdemes letenni a voksot.

Merülő szivattyú változatos felhasználhatósággal

A búvárszivattyú igen sokoldalúan felhasználható. Háztartásokban, közösségi létesítményekben éppen úgy szerep jut neki, mint ipari jellegű üzemekben. A szennyvízkezelő rendszerek gyakran alkalmazzák az eszközt, így például mély kútfúrás, a tengervíz kezelése, vagy például szennyvíz szivattyúzás kapcsán is sokszor esik rá a választás.

Ipari méretekben a víztisztítás, a tartályok ürítése kapcsán használják ki előnyeit. Mély kutak fúrásakor kifejezetten nagy mélységből kell a vizet szivattyúzni, ezért speciális teljesítménnyel rendelkező eszközökre van szükség. A szennyvíz szivattyúzásához használt berendezés nem csak a tiszta vízzel bánik el, hanem a folyadékokban megtalálható darabos szennyeződésekkel is.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az ipari felhasználásra szánt merülő szivattyúk jelentős teljesítménnyel rendelkeznek, és sok tekintetben eltérnek a háztartásokban használatos típusoktól. Nem csak több kerülnek, hanem a strapabírás terén is fokozottan teljesítenek. A tapasztalatok szerint a nagyobb mennyiségű megrendelés esetén is érdemes az online vásárlás előnyeit választani. Akár mennyiségi kedvezmények is elérhetőek, vagy dönthetünk kifejezetten ipari felhasználókat kiszolgáló forgalmazók mellett.Megosztás másokkal: