VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Érdemes-e beruházni a fémvázas medencére?

2019. Október 15.

Érdemes-e beruházni a fémvázas medencére?

Amikor a megfelelő méretű és kialakítású otthoni használatra szánt medence beszerzése kerül napirendre, akkor a vásárlók rendszerint nagy dilemmába kerülnek azzal kapcsolatban, hogy melyik termékre essen a választásuk. A döntést az sem könnyíti meg, hogy manapság elképesztően széles választék áll rendelkezésre, ami természetesen egyúttal előnyt is jelent, hiszen mindenki azt a típust tudja megvásárolni, ami maximálisan kielégíti az igényeit. Ehhez azonban tisztában kell lenni azzal, hogy a fémvázas medence megéri-e a beruházást, vagy egy kevésbé stabil, felfújható típus is elegendőnek bizonyul a család számára? A tapasztalatok azt mutatják, hogy amennyiben csak kiskorú gyerkőcök tartanak igényt az önfeledt pancsolásra, akkor a kisebb, fémváz nélküli változatok is remek megoldásnak bizonyulnak.

Amennyiben viszont az egész család ki szeretné élvezni a szabadtéri fürdés nyújtotta élményeket, akkor a fémvázas medence beszerzése ajánlott. Ma már nagyon sokféle kialakítású modell rendelkezésre áll, többek között vannak lekerekített, téglalap alakú, alacsony, illetve magasított falú medencék is, de a méret tekintetében is gazdag repertoárból lehet szemezgetni. Az, hogy melyik fémvázas medence bizonyul ideális választásnak, több tényezőtől is függ. Nem mindegy például, hogy az udvaron mekkora hely áll rendelkezésre a medence felállításához, illetve az sem elhanyagolható szempont, hogy pontosan hány tagú család kívánja használni, és milyen korúak a gyerkőcök. A kínálatban a medencéket külön-külön, illetve szettben is meg lehet vásárolni.Megosztás másokkal: