VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Fontos Információ!

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.

Érdemes-e beruházni a fémvázas medencére?

2019. Október 15.

Érdemes-e beruházni a fémvázas medencére?

Amikor a megfelelő méretű és kialakítású otthoni használatra szánt medence beszerzése kerül napirendre, akkor a vásárlók rendszerint nagy dilemmába kerülnek azzal kapcsolatban, hogy melyik termékre essen a választásuk. A döntést az sem könnyíti meg, hogy manapság elképesztően széles választék áll rendelkezésre, ami természetesen egyúttal előnyt is jelent, hiszen mindenki azt a típust tudja megvásárolni, ami maximálisan kielégíti az igényeit. Ehhez azonban tisztában kell lenni azzal, hogy a fémvázas medence megéri-e a beruházást, vagy egy kevésbé stabil, felfújható típus is elegendőnek bizonyul a család számára? A tapasztalatok azt mutatják, hogy amennyiben csak kiskorú gyerkőcök tartanak igényt az önfeledt pancsolásra, akkor a kisebb, fémváz nélküli változatok is remek megoldásnak bizonyulnak.

Amennyiben viszont az egész család ki szeretné élvezni a szabadtéri fürdés nyújtotta élményeket, akkor a fémvázas medence beszerzése ajánlott. Ma már nagyon sokféle kialakítású modell rendelkezésre áll, többek között vannak lekerekített, téglalap alakú, alacsony, illetve magasított falú medencék is, de a méret tekintetében is gazdag repertoárból lehet szemezgetni. Az, hogy melyik fémvázas medence bizonyul ideális választásnak, több tényezőtől is függ. Nem mindegy például, hogy az udvaron mekkora hely áll rendelkezésre a medence felállításához, illetve az sem elhanyagolható szempont, hogy pontosan hány tagú család kívánja használni, és milyen korúak a gyerkőcök. A kínálatban a medencéket külön-külön, illetve szettben is meg lehet vásárolni.Megosztás másokkal: