VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Tisztítható vagy eldobható vízszűrő betét a jobb befektetés?

2019. Augusztus 5.

Tisztítható vagy eldobható vízszűrő betét a jobb befektetés?

A vízszűrő betét vásárlás lényeges feladat, amit nem érdemes elsietnie. Az első lépések között azonnal felmerül a kérdés, vajon az eldobható, egyszer használatos vagy a tisztítható variáció az, ami jobban megéri mind anyagilag, mind az alkalmazhatóság könnyedsége szempontjából? Sokan úgy vélekednek, hogy nem ildomos tisztíthatóban gondolkodni, mert csak a baj van vele, azaz plusz vesződséggel jár a kezelése és a makulátlanná varázslása. Ez a feltételezés, azonban a mai modern technológiai vívmányoknak köszönhetően egyáltalán nem állja meg a helyét. A legjobb és leginkább kézenfekvő példa erre a műanyag hálós kialakítás, amit nemes egyszerűséggel elegendő folyóvíz alá tartani és már készen is van a nagytakarítás. Az eltávolított szennyeződések, lerakódások pedig pillanatok alatt a kukába helyezhetőek. Ennyi az egész, nincsen semmilyen különleges feladat. Sem idő, sem energiaigényesnek nem tekinthető, ilyen körülmények között az eljárás. A tisztítható variáns nagyjából 2-3 évente szorul cserére, de azért érdemes alaposan figyelemmel kísérnie a szűrő állapotának változását és időben elkezdenie a cserére való felkészülést. Ám ha tegyük fel csak két éves alkalmazással számol, akkor is határozottan jól járhat ezzel a variánssal, hiszen ha az eldobható verziókat veszi górcső alá, bekerülési költségük fényében, akkor láthatja, hogy összességében a tisztítható alternatívával anyagilag (is) jó lóra, pontosabban szűrőre tehet. Úgy is mondhatnánk, hogy a befektetése mind rövid, mind hosszútávon megtérülhet.

A vízszűrő betét könnyedén karbantartható!

Egy kis odafigyeléssel lemondások nélkül, folyamatosan kiváló állapotban tarthatja betétjét, ami így maradéktalanul képes ellátni vízszűrési funkcióját.Megosztás másokkal: