VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Fontos Információ!

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.

Tisztítható vagy eldobható vízszűrő betét a jobb befektetés?

2019. Augusztus 5.

Tisztítható vagy eldobható vízszűrő betét a jobb befektetés?

A vízszűrő betét vásárlás lényeges feladat, amit nem érdemes elsietnie. Az első lépések között azonnal felmerül a kérdés, vajon az eldobható, egyszer használatos vagy a tisztítható variáció az, ami jobban megéri mind anyagilag, mind az alkalmazhatóság könnyedsége szempontjából? Sokan úgy vélekednek, hogy nem ildomos tisztíthatóban gondolkodni, mert csak a baj van vele, azaz plusz vesződséggel jár a kezelése és a makulátlanná varázslása. Ez a feltételezés, azonban a mai modern technológiai vívmányoknak köszönhetően egyáltalán nem állja meg a helyét. A legjobb és leginkább kézenfekvő példa erre a műanyag hálós kialakítás, amit nemes egyszerűséggel elegendő folyóvíz alá tartani és már készen is van a nagytakarítás. Az eltávolított szennyeződések, lerakódások pedig pillanatok alatt a kukába helyezhetőek. Ennyi az egész, nincsen semmilyen különleges feladat. Sem idő, sem energiaigényesnek nem tekinthető, ilyen körülmények között az eljárás. A tisztítható variáns nagyjából 2-3 évente szorul cserére, de azért érdemes alaposan figyelemmel kísérnie a szűrő állapotának változását és időben elkezdenie a cserére való felkészülést. Ám ha tegyük fel csak két éves alkalmazással számol, akkor is határozottan jól járhat ezzel a variánssal, hiszen ha az eldobható verziókat veszi górcső alá, bekerülési költségük fényében, akkor láthatja, hogy összességében a tisztítható alternatívával anyagilag (is) jó lóra, pontosabban szűrőre tehet. Úgy is mondhatnánk, hogy a befektetése mind rövid, mind hosszútávon megtérülhet.

A vízszűrő betét könnyedén karbantartható!

Egy kis odafigyeléssel lemondások nélkül, folyamatosan kiváló állapotban tarthatja betétjét, ami így maradéktalanul képes ellátni vízszűrési funkcióját.Megosztás másokkal: