VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

A Bestway medence segítségével saját strandot teremthet közvetlen környezetében!

2019. Augusztus 5.

A Bestway medence segítségével saját strandot teremthet közvetlen környezetében!

A Bestway medence a legjobb út (hűen az elnevezéshez) ahhoz, hogy nyakig elmerülhessen a nyári fürdőzés testet-lelket napsugarakkal melengető élményében. Nem mindegy, hogy milyen jellemvonásokkal megáldott típusra szavaz, ahogy az sem mellékes, hogy egészen pontosan mik az egyéni elvárásai, igényei. A kettő keresztmetszetéből kristályosodhat ki az a kép, ami közelítően tökéletesnek tekinthető. A kérdés tehát az, hogy mekkora terület áll a rendelkezésére? Milyen vázrendszerű modell az, ami közel áll a szívéhez? A tisztíthatóság szempontjából melyek azok a kritériumok, amik prioritást élveznek? Fontos dilemmák ezek, amik ha feleletekre lelnek, akkor a konkrét termék kiválasztása már nem jelenthet kihívást.

A Bestway több alternatívával is büszkélkedik, azaz a termékpaletta sokszínű, és ezáltal abszolút az egyedi elképzelésekre hangolható a vásárlás. A fémvázas modell talán az egyik legkeresettebb variáció, nem véletlenül. A strammság és a strapabírás csúcsát képviseli ez a fajta kivitel, ami ténylegesen ellenáll a fizikai hatásoknak. Az ugrándozás, lubickolás féktelen pillanatai nem generálhatnak váratlan, negatív fejleményeket a medencetestben, azaz a kiszemelt verzió hosszú élettartamot és maximális helytállóságot garantál.

A Bestway medence kertjébe hozza a beach élményt!

Nincsen annál üdítőbb érzés, mint amikor a legnagyobb kánikulában, forróságban még csak ki sem kell tennie a megmártózáshoz, udvaráról a lábát. A medence, mely könnyen tisztán tartható, s ezzel együtt biztonságos közeget teremt a fürdőzéshez teljesen átírhatja a nyári napokat: az egykor tikkasztó órák vidám, fürdőzéstől nedves percekké avanzsálhatnak - köszönhetően tudatosan jó választásának.Megosztás másokkal: