VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

A Bestway medence segítségével saját strandot teremthet közvetlen környezetében!

2019. Augusztus 5.

A Bestway medence segítségével saját strandot teremthet közvetlen környezetében!

A Bestway medence a legjobb út (hűen az elnevezéshez) ahhoz, hogy nyakig elmerülhessen a nyári fürdőzés testet-lelket napsugarakkal melengető élményében. Nem mindegy, hogy milyen jellemvonásokkal megáldott típusra szavaz, ahogy az sem mellékes, hogy egészen pontosan mik az egyéni elvárásai, igényei. A kettő keresztmetszetéből kristályosodhat ki az a kép, ami közelítően tökéletesnek tekinthető. A kérdés tehát az, hogy mekkora terület áll a rendelkezésére? Milyen vázrendszerű modell az, ami közel áll a szívéhez? A tisztíthatóság szempontjából melyek azok a kritériumok, amik prioritást élveznek? Fontos dilemmák ezek, amik ha feleletekre lelnek, akkor a konkrét termék kiválasztása már nem jelenthet kihívást.

A Bestway több alternatívával is büszkélkedik, azaz a termékpaletta sokszínű, és ezáltal abszolút az egyedi elképzelésekre hangolható a vásárlás. A fémvázas modell talán az egyik legkeresettebb variáció, nem véletlenül. A strammság és a strapabírás csúcsát képviseli ez a fajta kivitel, ami ténylegesen ellenáll a fizikai hatásoknak. Az ugrándozás, lubickolás féktelen pillanatai nem generálhatnak váratlan, negatív fejleményeket a medencetestben, azaz a kiszemelt verzió hosszú élettartamot és maximális helytállóságot garantál.

A Bestway medence kertjébe hozza a beach élményt!

Nincsen annál üdítőbb érzés, mint amikor a legnagyobb kánikulában, forróságban még csak ki sem kell tennie a megmártózáshoz, udvaráról a lábát. A medence, mely könnyen tisztán tartható, s ezzel együtt biztonságos közeget teremt a fürdőzéshez teljesen átírhatja a nyári napokat: az egykor tikkasztó órák vidám, fürdőzéstől nedves percekké avanzsálhatnak - köszönhetően tudatosan jó választásának.Megosztás másokkal: