VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Remek választás a Bestway medence

2019. Június 7.

Remek választás a Bestway medence
Egyre jobban közeledik a nyári forróság, ami komoly kihívásokat rejteget magában minden szinten. A legtöbben a klimatizált lakásba húzódnak a meleg elől, de sokan más megoldást választanak a felfrissülésre. Ha Önnek adottak a területi feltételek ahhoz, hogy egy méretesebb Bestway medence kapjon helyet az otthona kertjében, akkor érdemes minél előbb elkacérkodnia a gondolattal és kiválasztani a tökéletes típust. Több változat áll rendelkezésre, amelyek közül választani lehet.

Mit lehet tudni ezen termékekről?

A kezdő szintnek mondható felfújható típusokkal szemben, jóval masszívabb szerkezeti egységről van szó a Bestway medence esetében, ugyanis a tartórészt egy merev fémváz adja. Ez általában rozsdamentes acélból készül, hogy a lubickolás során kicsapódó nedvesség biztosan ne indítson el azon korróziós folyamatokat. A vizet a több rétegű, PVC és poliészter anyagú medencetest tartja meg. A felállítása során komoly figyelmet kell szentelni az egyenletes talajfelszín kiválasztására, ugyanis csak teljesen vízszintes környezetben helyezhető el a Bestway medence. Ennek gyakorlati előnye a használat során nyilvánul meg igazán, mert így biztosan nem jut egy adott részre nagyobb terhelés és egyenletes mélységű lesz a víz mindenhol.

A Bestway medence nem téliesíthető, ezért, amikor megérkeznek a hideg hónapok, szét kell szedni és fagymentes helyen tárolni az alkatrészeket. A minőség és kiváló ár-érték arány megtalálása érdekében, ismerje meg honlapunkon az aktuális kínálatot és vásároljon bizalommal!


Megosztás másokkal: