VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Remek választás a Bestway medence

2019. Június 7.

Remek választás a Bestway medence
Egyre jobban közeledik a nyári forróság, ami komoly kihívásokat rejteget magában minden szinten. A legtöbben a klimatizált lakásba húzódnak a meleg elől, de sokan más megoldást választanak a felfrissülésre. Ha Önnek adottak a területi feltételek ahhoz, hogy egy méretesebb Bestway medence kapjon helyet az otthona kertjében, akkor érdemes minél előbb elkacérkodnia a gondolattal és kiválasztani a tökéletes típust. Több változat áll rendelkezésre, amelyek közül választani lehet.

Mit lehet tudni ezen termékekről?

A kezdő szintnek mondható felfújható típusokkal szemben, jóval masszívabb szerkezeti egységről van szó a Bestway medence esetében, ugyanis a tartórészt egy merev fémváz adja. Ez általában rozsdamentes acélból készül, hogy a lubickolás során kicsapódó nedvesség biztosan ne indítson el azon korróziós folyamatokat. A vizet a több rétegű, PVC és poliészter anyagú medencetest tartja meg. A felállítása során komoly figyelmet kell szentelni az egyenletes talajfelszín kiválasztására, ugyanis csak teljesen vízszintes környezetben helyezhető el a Bestway medence. Ennek gyakorlati előnye a használat során nyilvánul meg igazán, mert így biztosan nem jut egy adott részre nagyobb terhelés és egyenletes mélységű lesz a víz mindenhol.

A Bestway medence nem téliesíthető, ezért, amikor megérkeznek a hideg hónapok, szét kell szedni és fagymentes helyen tárolni az alkatrészeket. A minőség és kiváló ár-érték arány megtalálása érdekében, ismerje meg honlapunkon az aktuális kínálatot és vásároljon bizalommal!


Megosztás másokkal: