VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Egyre felkapottabbak a fémvázas medencék

2019. Június 10.

Egyre felkapottabbak a fémvázas medencék
Önnek is szüksége van időnként egy kis felfrissülésre? A nyári hónapok alkalmával felesleges rendszeresen a legközelebbi strandra járnia, ha van otthon fémvázas medence, ahol kellemesen eltöltheti az erre a célra szánt idejét. Kímélje meg magát a több kilométeres utazástól és jelentős költségek kifizetésétől, ugyanis az egyszeri befektetés egyetlen szezon alatt bőven megtérül. Nyugat-Európában egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a fémvázas medence kivitelek, amelyek tartósságukkal és sajátos jellemükkel ragadják el a vásárlók bizalmát.

Természetesen minden esetben helyfüggő, hogy milyen méretű fémvázas medence állítható fel a kertben, ezért érdemes komoly figyelmet fektetni a paraméterek megismerésére, mielőtt döntést hozna. A rozsdamentes acél csőszerkezet minimális szerszámigénnyel állítható össze, amiben helyet fog kapni a háromrétegű, PVC és poliészter anyagú medence, aminek a szerepe, hogy a vizet bent tartsa. A fémvázas medence minimális karbantartási igénnyel rendelkezik és a megfelelő készítmények, műszaki eszközök alkalmazása mellett, a benne található folyadék könnyen tisztán tartható.

Fordítson figyelmet a teljesen vízszintes felület kialakítására, a végső hely kiválasztása előtt! Ahogy véget ér a fürdési szezon, a fémvázas medence szétszedésére és fagymentes környezetben való tárolására lesz szükség. Ha további részletek érdeklik a témával kapcsolatban vagy csak nem tudja eldönteni, hogy milyen típus mellett tegye le a voksát, akkor keresse bizalommal szakembereinket, akik örömmel segítenek Önnek!


Megosztás másokkal: