VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Egyre felkapottabbak a fémvázas medencék

2019. Június 10.

Egyre felkapottabbak a fémvázas medencék
Önnek is szüksége van időnként egy kis felfrissülésre? A nyári hónapok alkalmával felesleges rendszeresen a legközelebbi strandra járnia, ha van otthon fémvázas medence, ahol kellemesen eltöltheti az erre a célra szánt idejét. Kímélje meg magát a több kilométeres utazástól és jelentős költségek kifizetésétől, ugyanis az egyszeri befektetés egyetlen szezon alatt bőven megtérül. Nyugat-Európában egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a fémvázas medence kivitelek, amelyek tartósságukkal és sajátos jellemükkel ragadják el a vásárlók bizalmát.

Természetesen minden esetben helyfüggő, hogy milyen méretű fémvázas medence állítható fel a kertben, ezért érdemes komoly figyelmet fektetni a paraméterek megismerésére, mielőtt döntést hozna. A rozsdamentes acél csőszerkezet minimális szerszámigénnyel állítható össze, amiben helyet fog kapni a háromrétegű, PVC és poliészter anyagú medence, aminek a szerepe, hogy a vizet bent tartsa. A fémvázas medence minimális karbantartási igénnyel rendelkezik és a megfelelő készítmények, műszaki eszközök alkalmazása mellett, a benne található folyadék könnyen tisztán tartható.

Fordítson figyelmet a teljesen vízszintes felület kialakítására, a végső hely kiválasztása előtt! Ahogy véget ér a fürdési szezon, a fémvázas medence szétszedésére és fagymentes környezetben való tárolására lesz szükség. Ha további részletek érdeklik a témával kapcsolatban vagy csak nem tudja eldönteni, hogy milyen típus mellett tegye le a voksát, akkor keresse bizalommal szakembereinket, akik örömmel segítenek Önnek!


Megosztás másokkal: