VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

3 fontos tudnivaló szivattyúvásárlás előtt

2019. Június 7.

3 fontos tudnivaló szivattyúvásárlás előtt

Vannak olyan készülékek, melyek ugyan a mindennapokban nincsenek használatban, ám ha szükség van rájuk, akkor elengedhetetlen, hogy kimagasló minőségben álljanak rendelkezésre. A szivattyúk tipikusan ilyennek számítanak. A kertben, vagy akár a garázsban, pincében is használatos eszközök minden korábbinál szélesebb választékban állnak rendelkezésre, így a választás a márkák és típusok között korántsem egyszerű. Cikkünkben azoknak igyekszünk segítséget nyújtani, akik nem tudják, mire figyeljenek szivattyú vásárlása előtt.

Megbízhatóság

Műszaki cikkek esetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megbízhatóságot, és ez a szivattyú kínálat kapcsán sincsen másként. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a piacon régóta jelen levő márkák már számtalanszor tanúbizonyságát tették annak, hogy valóban prémium kategóriát kínálnak. Érdemes tehát egy jó hírű gyártó termékét választani, amely biztosan hosszú távon szolgálja majd a megbízható rendelkezésre állást.

Nem elegendő a megbízhatóság, a teljesítményre is célszerű figyelmet fordítani. Fontos, hogy tudjuk, milyen céllal szeretnénk vásárolni, és ennek megfelelően válogassunk a kínálatból. Érdemes akár szakember segítségét is kérni, hiszen ha például a forró vízzel történő fűtés a cél, akkor akár egy kis meghibásodás vagy a nem megfelelő teljesítmény is komoly következményekkel járhatnak a teljes rendszerre vonatkozóan. Fontos, hogy a kezdeti beruházáskor ne sajnáljuk a pénzt a minőségi márkára, hiszen ez hosszú távon biztosan kifizetődő lesz.

Hatékonyság felsőfokon

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a szivattyúkat nagyüzemben felhasználók gyakran nem megfelelően választják meg a teljesítményt. Ennek következménye lehet az, hogy üzemeltetésük sokkal többe kerül, mint az szükséges lenne. A megfelelő szivattyúval elkerülhetőek a plusz költségek, és az energiafelhasználás csökkentésével az ökológiai lábnyom is kisebb lesz.

Zajszint és kényelem

A legjobb szivattyúk észrevétlenül üzemelnek, nem csapnak zajt. Érdemes tehát a szivattyú vásárlásakor a várható zajszintre is ügyelni, ugyanis folyamatos üzemelés esetén kifejezetten zavaró lehet a zaj, mely az ingatlan kényelmes használatára is rányomhatja bélyegét. A magasabb árkategóriás termékek e tekintetben is jobban beváltják a hozzájuk fűzött reményeket, megéri tehát beruházni a kényelem és a praktikusság érdekében. Megosztás másokkal: