VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az optimális kerti tömlő tulajdonságai

2019. Május 11.

Az optimális kerti tömlő tulajdonságai

A kerti tömlő az öntözési feladatok végrehajtása során főszerepet játszik. A zöldséges, gyümölcsös locsolása mellett a virágok és a gyep is ápolásra szorul, különösen a tikkasztó nyári időszakokban. Az utóbbi években ráadásul kifejezetten aszályos évszakok követték egymást, így az alapesetben nem problémás tavaszi, őszi ciklusok támogatást igényeltek, már ami az optimális mennyiségű víz biztosítását illeti. Ilyen körülmények között a locsolócső folyamatosan kéz alá dolgozhat, pláne ha olyan jellemvonásokat testesít meg, amik a könnyű kezelhetőséget segítik elő. Például a hosszú élettartam, vagyis a megbízhatóság szempontjából nem mellékes, hogy miként viselkedik a cső anyaga az UV-sugárzással szemben. Ha érzékeny rá, akkor bizony megkeményedhet, megtörhet, elveszítve anyagának ruganyosságát és a teljes állapotromlás végén tökéletesen alkalmatlanná avanzsálhat. Ez az, ami nem megkockáztatható.

Bár nem beszélhetünk döbbenetes mértékű beruházásról, már ami a kellék költségét illeti, azért mégis lényeges, hogy egyszer, ami hadrendbe állt a kertben bírja is a gyűrődést. És ha már szóba került a gyűrődés, akkor a csavarodásmentes variáció az, ami kifizetődő választás, ugyanis így a gordiuszi csomó kibogozása elkerülhetővé válik, ami nem kevés idő és energia spórolást jelent a gyakorlatban. Végül az algákkal szembeni ellenállás is mérvadó, nedves közegben ugyanis teljesen természetes a jelenlétük, ám ez nem egyenlő azzal, hogy a csőben is helyet-teret kell, hogy kapjanak.

A kerti tömlő kezes segítőtárs!

Ipari és háztartási használatra is maradéktalanul megfelel az a típus, mely a fenti jellemzőkkel büszkélkedik. A konkrét paraméterek ismeretében (méret, hossz, repesztési nyomás) könnyűvé varázsolható a vásárlás.Megosztás másokkal: