VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Úszómedence-szivattyú vásárlási tippek

Nyitólap   »   Blog   »   Úszómedence-szivattyú vásárlási tippek
2019. Április 10.

Úszómedence-szivattyú vásárlási tippek

Az úszómedence nagyfokú kényelmi faktorként tartható számon az ingatlanok esetében. Ahhoz azonban, hogy minden tekintetben tökéletesen funkcionáljon a medence, nélkülözhetetlen a megfelelő szivattyú alkalmazása. Ez gondoskodik a víz szűréséről, annak keringetéséről és tisztításáról is. A szivattyú kiválasztás azonban korántsem egyszerű feladat, hiszen számos szempontot célszerű szem előtt tartani.

Valóban szükséges a szivattyú?

Ez a leggyakrabban felmerülő kérdés az érdeklődők körében, és a válasz egyértelműen az, hogy igen. A szivattyú nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a medence vize hatékonyan szűrhető legyen és így a fürdőzés biztonságos közegben történhessen. A törmelék, a por, a homok, a különféle szennyeződések eltávolíthatóak ilyen módon, és a medence alján sem fog összegyűlni a finom, porszerű anyag. A megfelelő szivattyúval a fűtés is megoldható, így akkor is hosszú időn keresztül élvezhetjük a fürdőzést, ha a kinti hőmérséklet ezt nem tenné lehetővé.

Hogyan működik?

A medence-szivattyút nem véletlen tartják úgy számon, mint a medence szívét. A víz keringetése a fő feladata. Ennek érdekében a bemeneti nyíláson keresztül belép a víz a szivattyúba, majd egy szűrőrendszeren tereli keresztül a rendszer. Miután a szűrő felfogja a szennyeződéseket, darabos részeket, a víz kilép a szivattyúból. Ennek speciális esete, amikor hőszivattyú is belép a rendszerbe, ez a kilépés előtti fázisban kap helyet.

Szakmai segítség a méretválasztáshoz

Ugyan a világhálón számos hasznos segítséget találhatunk azzal kapcsolatban, hogy milyen méretű medencéhez mekkora szivattyú az ideális, de laikusként legjobb, ha ehhez szakmai segítséget kérünk. Mindegy, hogy szaküzletben vásárolunk, vagy az online lehetőségekkel élnénk, a megbízható forgalmazó profi hozzáállással és hasznos tanácsokkal áll rendelkezésre.

Márka és árak

A vásárlás során természetesen nem mindegy, hogy mennyibe kerül majd a szivattyú. Fontos tisztában lenni azzal, hogy egy hosszú távú befektetésről van szó, mely a medence kényelmes használatát biztosítja. Éppen ezért megéri akár többet kifizetni a kezdetekkor egy megbízható márkáért, hogy aztán a későbbiekben zökkenőmentes legyen a felhasználás és időtálló minőségben álljon rendelkezésre a választott szivattyú. Közeledik a jó idő, hamarosan a kerti medencét is be lehet üzemelni.



Megosztás másokkal: