VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Bestway medence különböző igényekre

2019. Április 10.

Bestway medence különböző igényekre
A forró nyári melegben, mi sem lehet jobb érzés, mint egy-egy fárasztó nap után a hűs vízben kikapcsolódni

Hétvégenként a családdal, barátokkal csobbanni egyet. Ennek azonban sok minden gátat szabhat, többek között a zsúfolt strandok, uszodák és wellness központok is. Ha szeretné, hogy akkor fürdőzhessenek, rendezhessenek kerti partit a szeretteivel, amikor csak kedvük tartja, akkor érdemes megfontolnia egy Bestway medence telepítését. A kínai cég már nagyon régóta foglalkozik a különböző kialakítású és méretű Bestway medence modellek gyártásával, így nagy tapasztalatuk van a különböző igények kielégítésében.

Számukra első a jó ár-érték arány és a könnyű szerelhetőség, hogy a felhasználók maguk is könnyűszerrel fel tudják állítani, majd szükség esetén vagy a szezon végén szétszedni. A kínálatunkban több termékük is megtalálható, amelyek között puhafalú és fémvázas Bestway medence is szerepel. Az előbbiek az úgymond kezdő szintű termékek, amiket főként gyermekeknek ajánlunk. Ugyanakkor, ha felnőttek is használnák, illetve biztosra szeretne menni, hogy a gyerkőcök a játék hevében nem teszik tönkre a saját strandot, akkor a fémvázas Bestway medence jelenti a tökéletes választást.

Ez megfelelő karbantartás mellett, nagyon hosszú élettartamot garantál, így több évig is élvezhetik a korlátok nélküli úszkálás, pancsolás és nem utolsó sorban a hűsölés előnyeit. Amennyiben a beszerzés mellett dönt, akkor keresse a Bestway medence megóvására szolgáló eszközöket is, és akkor biztosan sok örömet fog okozni az egész családnak, baráti társaságnak bosszúság és mindenféle probléma nélkül!


Megosztás másokkal: