VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

A Gebo cső a legjobb választás

Nyitólap   »   Blog   »   A Gebo cső a legjobb választás
2019. Április 10.

A Gebo cső a legjobb választás
A flexibilis csövek nagyon megkönnyítik a víz- és szolárrendszerek telepítését

A segítségükkel hosszabb szakaszok is kiépíthetők mindenféle összekötő elemek és könyökök nélkül, ami nemcsak a munkához szükséges időt csökkenti le jelentősen, hanem a költségeket is. Az inox Gebo cső pedig ezt az előnyt is felül tudja múlni, hiszen amellett, hogy általa rengeteg idomot meg lehet spórolni, még könnyen és gyorsan vágható is, sőt, a megfelelő eszközökkel a helyszínen lehet peremezni és utána azonnal beszerelni.

Tehát, ha olyan hajlékony csövet szeretne alkalmazni akár használati meleg víz, akár hűtővíz vagy a háztartásban szükséges folyadék elvezetésére, ami nem deformálódik, nincs hatással rá a benne áramló víz és a közeg hőmérséklete, és ennek megfelelően nagyon hosszú az élettartama , akkor a Gebo cső lehet a legjobb választás. Kis helyigényének köszönhetően olyan esetekben is kiváló megoldást kínál, amikor kevés a rendelkezésre álló hely és egyéb alternatíva szóba se jöhetne. A Gebo cső nyugodtan hajlítható, mert nem fog deformálódni, és a kézi erő is elég ahhoz, hogy a megfelelő formát vegye fel. Ismerje meg részletesebben is ezt a nagyszerű eszközt a termékleírásainkból, amit egyébként többféle méretben is megtalálhat a kínálatunkban.

Amennyiben kiválasztotta az ideális átmérőjű Gebo cső változatot, akkor kérhet tőlünk gépi peremezést vagy rendelhet mellé peremező satut, esetleg teljes szerelő készletet. Mi minden esetben rövid határidővel, raktárról fogjuk házhoz szállítani, így pár napon belül már személyesen is megtapasztalhatja a nagyszerű és sokoldalú Gebo cső előnyeit!


Megosztás másokkal: