VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Válasszon minőségi KPE idomokat!

2019. Február 4.

Válasszon minőségi KPE idomokat!

A modern vízhálózatokban minden egyes alkatrész nagyon fontos szereppel bír. A legapróbbKPE idom és csavar is minőségi kell legyen, és tökéletesen kell passzoljon a rendszerekbe ahhoz, hogy azok hibátlanul tudjanak működni. Ezért is van annyiféle KPE idom, hiszen csak ezekkel lehet megvalósítani a komplexebbnél komplexebb hálózatok kiépítését.

Bár a tekercses és szálas KPE csövek is lényegesek, és ezek nélkül sem lehetne semmire menni, mégis a KPE idom különböző változatai azok, amik összefüggő, hatékony és nem utolsó sorban használható egységet hoznak létre. Hiszen a csöveket nem lehetne összeilleszteni toldó elemek nélkül, a megfúró KPE idom nélkül nem készülhetne leágazás, a víz megfelelő helyre való elvezetése pedig, igencsak nehézkes lenne könyökök, valamint T-idomok nélkül is. Sőt, a toldó-javító KPE idom hiánya is igencsak nagy problémákat szülne, ahogy az is, ha nem léteznének csapok és végzáró elemek, amik illenek egy ilyen rendszerbe.

Tehát nem szabad a legkisebb alkotóelem fontosságát sem lebecsülni, csak minőségi darabokat ajánlott összeválogatni, amilyeneket nálunk is megtalálhat. A kínálatunkban szereplő KPE idomok garantáltan meg fogják állni a helyüket nagy igénybevétel esetén is, így bátran alapozhat ezek kiváló anyag összetételére és kivitelezésére. Amennyiben szüksége lenne segítségre, a tervezésben is szívesen állunk a rendelkezésre, vagy ha éppen nem tudja, hogy adott helyre, melyik KPE idom lenne a leginkább megfelelő, akkor abban is a legjobb tudásunk szerint fogunk tanácsot adni.Megosztás másokkal: