VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Válasszon minőségi KPE idomokat!

2019. Február 4.

Válasszon minőségi KPE idomokat!

A modern vízhálózatokban minden egyes alkatrész nagyon fontos szereppel bír. A legapróbbKPE idom és csavar is minőségi kell legyen, és tökéletesen kell passzoljon a rendszerekbe ahhoz, hogy azok hibátlanul tudjanak működni. Ezért is van annyiféle KPE idom, hiszen csak ezekkel lehet megvalósítani a komplexebbnél komplexebb hálózatok kiépítését.

Bár a tekercses és szálas KPE csövek is lényegesek, és ezek nélkül sem lehetne semmire menni, mégis a KPE idom különböző változatai azok, amik összefüggő, hatékony és nem utolsó sorban használható egységet hoznak létre. Hiszen a csöveket nem lehetne összeilleszteni toldó elemek nélkül, a megfúró KPE idom nélkül nem készülhetne leágazás, a víz megfelelő helyre való elvezetése pedig, igencsak nehézkes lenne könyökök, valamint T-idomok nélkül is. Sőt, a toldó-javító KPE idom hiánya is igencsak nagy problémákat szülne, ahogy az is, ha nem léteznének csapok és végzáró elemek, amik illenek egy ilyen rendszerbe.

Tehát nem szabad a legkisebb alkotóelem fontosságát sem lebecsülni, csak minőségi darabokat ajánlott összeválogatni, amilyeneket nálunk is megtalálhat. A kínálatunkban szereplő KPE idomok garantáltan meg fogják állni a helyüket nagy igénybevétel esetén is, így bátran alapozhat ezek kiváló anyag összetételére és kivitelezésére. Amennyiben szüksége lenne segítségre, a tervezésben is szívesen állunk a rendelkezésre, vagy ha éppen nem tudja, hogy adott helyre, melyik KPE idom lenne a leginkább megfelelő, akkor abban is a legjobb tudásunk szerint fogunk tanácsot adni.Megosztás másokkal: