VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Grundfos szivattyúk: megbízhatóság és korszerűség

Nyitólap   »   Blog   »   Grundfos szivattyúk: megbízhatóság és korszerűség
2019. Február 3.

Grundfos szivattyúk: megbízhatóság és korszerűség

A szivattyúk ma már mindennapjaink elmaradhatatlan részeinek számítanak. A berendezések egyaránt jelen vannak a háztartásokban, de ipari méretekben is gyakran esik rájuk a választás. A fűtési és hűtési rendszerek esetében éppen úgy eredményesen alkalmazhatóak, mint például a szennyeződésekkel teli folyadékok szivattyúzásakor.

Állítható sebesség a kényelem szolgálatában

A márka népszerűségét a folyamatos fejlesztéseknek, az innovációnak is köszönheti. Nem véletlen, hiszen szakemberei azon munkálkodnak, hogy az igényeknek még inkább megfelelő készülékek lássanak napvilágot, lehetőleg az energiatakarékos üzemelést is fókuszba helyezve. A Grundfos keringető szivattyúi elsősorban lakóházak központi fűtési rendszerei esetében bizonyulnak remek választásnak, de a melegvíz-ellátás is biztosítható segítségükkel. Vannak olyan keringető szivattyúk, amelyek fix sebességgel működnek, más típusok három sebességfokozattal rendelkeznek, vagy állítható fordulatszám-rendszerrel kerülnek kialakításra.

Energiatakarékosság és csendes üzemelés

Legyen szó bármilyen elektromos energiával üzemelő berendezésről, az energiatakarékosság kiemelt jelentőséggel bír. Nincs ez másként a Grundfos szivattyúk esetében sem. Hasonlóképp nem elhanyagolható tényező a csendes működés. A márka készülékei padlófűtési rendszerekkel, napenergiával működő rendszerrel, vagy földi hőszivattyúkkal is egyaránt együtt használható, tehát komplex felhasználásához kétség sem férhet. A megfelelő motorral és hidraulikával a szivattyúk 5,7 köbméter/ óra áramlást tudnak biztosítani. Az egyszerűen telepíthető berendezések akár szűk helyeken is kiválóan elférnek.

A Grundfos legújabb modelljei akár az online rendelés kényelmét kihasználva is elérhetőek, hiszen ma már sokan kifejezetten az interneten keresztül intézik a hasonló berendezések beszerzését. A márka már számtalanszor tanúbizonyságát tette annak, hogy a fejlesztéseknek hála a kor követelményeinek maximálisan megfelelő készülékkel van jelen a piacon. Az otthoni rendszerek, vagy éppen az ipari megoldások kifogástalan üzemelése érdekében a Grundfos márkával biztosan nem lőhetünk mellé.Megosztás másokkal: