VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Grundfos szivattyúk: megbízhatóság és korszerűség

2019. Február 3.

Grundfos szivattyúk: megbízhatóság és korszerűség

A szivattyúk ma már mindennapjaink elmaradhatatlan részeinek számítanak. A berendezések egyaránt jelen vannak a háztartásokban, de ipari méretekben is gyakran esik rájuk a választás. A fűtési és hűtési rendszerek esetében éppen úgy eredményesen alkalmazhatóak, mint például a szennyeződésekkel teli folyadékok szivattyúzásakor.

Állítható sebesség a kényelem szolgálatában

A márka népszerűségét a folyamatos fejlesztéseknek, az innovációnak is köszönheti. Nem véletlen, hiszen szakemberei azon munkálkodnak, hogy az igényeknek még inkább megfelelő készülékek lássanak napvilágot, lehetőleg az energiatakarékos üzemelést is fókuszba helyezve. A Grundfos keringető szivattyúi elsősorban lakóházak központi fűtési rendszerei esetében bizonyulnak remek választásnak, de a melegvíz-ellátás is biztosítható segítségükkel. Vannak olyan keringető szivattyúk, amelyek fix sebességgel működnek, más típusok három sebességfokozattal rendelkeznek, vagy állítható fordulatszám-rendszerrel kerülnek kialakításra.

Energiatakarékosság és csendes üzemelés

Legyen szó bármilyen elektromos energiával üzemelő berendezésről, az energiatakarékosság kiemelt jelentőséggel bír. Nincs ez másként a Grundfos szivattyúk esetében sem. Hasonlóképp nem elhanyagolható tényező a csendes működés. A márka készülékei padlófűtési rendszerekkel, napenergiával működő rendszerrel, vagy földi hőszivattyúkkal is egyaránt együtt használható, tehát komplex felhasználásához kétség sem férhet. A megfelelő motorral és hidraulikával a szivattyúk 5,7 köbméter/ óra áramlást tudnak biztosítani. Az egyszerűen telepíthető berendezések akár szűk helyeken is kiválóan elférnek.

A Grundfos legújabb modelljei akár az online rendelés kényelmét kihasználva is elérhetőek, hiszen ma már sokan kifejezetten az interneten keresztül intézik a hasonló berendezések beszerzését. A márka már számtalanszor tanúbizonyságát tette annak, hogy a fejlesztéseknek hála a kor követelményeinek maximálisan megfelelő készülékkel van jelen a piacon. Az otthoni rendszerek, vagy éppen az ipari megoldások kifogástalan üzemelése érdekében a Grundfos márkával biztosan nem lőhetünk mellé.Megosztás másokkal: