VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Hatékonyan tisztít a vízszűrő betét

2018. December 4.

Hatékonyan tisztít a vízszűrő betét

A tiszta ivóvíz értékesebb bárminél. Egy házi vízellátó rendszer esetén gondoskodni kell a megfelelő vízszűrő betét használatáról is. Rendszerint cserélhető kivitelben készülnek, így amikor elhasználódik, egyszerűen helyettesíteni kell egy újjal a megfelelő hatékonyság érdekében. Többféle rendszer létezik, ezért mindenki kiválaszthatja az igényeinek megfelelőt. A legegyszerűbbek a csapra szerelhető változatok.

A konyhapult alá szerelhető vízszűrő betét már egy összetettebb rendszernek számít, de előfordul, hogy a központi vízszűrő betét használata jelenti a megjobb megoldást. Ez képes biztosítani az egész háztartás tisztavíz ellátását. Akkor is ajánlott a használata, hogyha vezetékes vízellátásról van szó. Rengeteg apró szennyeződést tartalmazhat az ivóvíz, amik egy idő után negatív hatással lehetnek az emberi szervezetre.

A vízszűrő betét nem csak a minőségén, de az ízén is változtathat az ivóvíznek. A víz sokkal természetesebbé és frissítőbbé válik a szűrő használatával, mivel hatékonyan eltávolítja a különféle mikróbákat, viszont az emberi szervezet számára hasznos ásványi anyagokat meghagyja. Cserére akkor van szükség, amikor a vízszűrő betét már szemmel láthatóan kezd elszíneződni a felgyülemlett salakanyagok miatt. A webáruházban többféle vízszűrő betét található, amik különféle víztisztító berendezésekhez alkalmazhatóak. A különböző termékek más-más időközönként szorulnak cserére. Némely vízszűrő csupán 2-3 év után szorul cserére. Az egészség megőrzése érdekében kifejezetten ajánlott a használatuk a mindennapokban.Megosztás másokkal: