VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Hatékonyan tisztít a vízszűrő betét

2018. December 4.

Hatékonyan tisztít a vízszűrő betét

A tiszta ivóvíz értékesebb bárminél. Egy házi vízellátó rendszer esetén gondoskodni kell a megfelelő vízszűrő betét használatáról is. Rendszerint cserélhető kivitelben készülnek, így amikor elhasználódik, egyszerűen helyettesíteni kell egy újjal a megfelelő hatékonyság érdekében. Többféle rendszer létezik, ezért mindenki kiválaszthatja az igényeinek megfelelőt. A legegyszerűbbek a csapra szerelhető változatok.

A konyhapult alá szerelhető vízszűrő betét már egy összetettebb rendszernek számít, de előfordul, hogy a központi vízszűrő betét használata jelenti a megjobb megoldást. Ez képes biztosítani az egész háztartás tisztavíz ellátását. Akkor is ajánlott a használata, hogyha vezetékes vízellátásról van szó. Rengeteg apró szennyeződést tartalmazhat az ivóvíz, amik egy idő után negatív hatással lehetnek az emberi szervezetre.

A vízszűrő betét nem csak a minőségén, de az ízén is változtathat az ivóvíznek. A víz sokkal természetesebbé és frissítőbbé válik a szűrő használatával, mivel hatékonyan eltávolítja a különféle mikróbákat, viszont az emberi szervezet számára hasznos ásványi anyagokat meghagyja. Cserére akkor van szükség, amikor a vízszűrő betét már szemmel láthatóan kezd elszíneződni a felgyülemlett salakanyagok miatt. A webáruházban többféle vízszűrő betét található, amik különféle víztisztító berendezésekhez alkalmazhatóak. A különböző termékek más-más időközönként szorulnak cserére. Némely vízszűrő csupán 2-3 év után szorul cserére. Az egészség megőrzése érdekében kifejezetten ajánlott a használatuk a mindennapokban.Megosztás másokkal: