VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

A gázolaj szivattyú valóban sokoldalú

2018. December 4.

A gázolaj szivattyú valóban sokoldalú

Szivattyú és szivattyú között rengeteg a különbség. Számos területen lehet alkalmazni ezeket a különleges eszközöket, viszont minden esetben pontosan meg kell határozni, hogy milyen feladatra szeretnénk felhasználni az adott eszközt. A búvárszivattyúk alkalmasak egy egész öntözőrendszer ellátására. Viszont, ha egy igazán sokoldalú megoldásra van szükség, akkor a gázolaj szivattyú lesz az, ami eleget fog tenni az elvárásoknak. A speciális kialakítása alkalmassá teszi többféle folyadék szállítására.

A webáruházban megtalálhatóak a komplett gázolaj szivattyú szettek, minden tartozékkal együtt. Ebbe beletartozik maga a gázolaj szivattyú, a szívó- és nyomótömlő, illetve az adagolópisztoly is. Igény szerint választani lehet a 12V-os és a 24V-os kivitel közül. Amennyiben pontos adatokra van szükség, nem árt egy mechanikus átfolyásmérőt is beszerezni, mert ezzel pontosan mérhető a szállított folyadék mennyisége. A gázolaj szivattyú alkalmazható háztartási és ipari környezetben is. Amennyiben intenzív használatnak szeretnénk kitenni, abban az esetben nem árt az automata adagolópisztollyal ellátott verziót választani, mert ez sokkal időtállóbbnak számít ipari körülmények között. A műanyag, azonban tökéletesen alkalmas az otthoni felhasználásra. A gázolaj szivattyú elnevezés kissé megtévesztő lehet első hallásra, hiszen nem csak gázolaj szállítására alkalmazható. Akár bor és sörlé szivattyúzására is használható. Mivel fennáll a robbanásveszély lehetősége, ezért a benzin szivattyúzására nem alkalmas.Megosztás másokkal: