VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

A Grundfos szivattyúk története

Nyitólap   »   Blog   »   A Grundfos szivattyúk története
2018. November 13.

A Grundfos szivattyúk története

A minőségi szivattyúk iránt nem csak a háztartásokban, hanem ipari méretekben is nagy szükség van. Számos nagyméretű komplexum működésében fontos szerep jut a szivattyúknak, ezért a megbízható márkák világszerte nagy népszerűségnek örvendenek. Közülük az egyik a Grundfos, amely már számtalanszor bebizonyította, hogy kimagasló színvonalat várhatnak el szivattyúitól a vásárlók.

Dán gyökerek

A Grundfos cég története egy dániai kisvárosból indult útjára, méghozzá 1945-ben. Bjerringbro kisvárosában Poul Due Jensen egy farm részére szeretett volna szivattyút készíteni. A II. világháború végén ez igencsak problémás volt, ám a férfi egy kovácsműhelyben megoldotta a feladatot, és létrejött az első automata vízellátó szivattyú.

Idővel kisméretű, majd világszinten ismert céggé nőtte ki magát a projekt. Ebben fontos szerep jutott annak, hogy Poul Due Jensen célja az volt, hogy a víz bárki számára elérhető legyen a megfelelő eszköz használatával. Persze nem csak ilyen magasztos elvek vezették, hanem az is, hogy sikerüljön minden vevői igénynek megfelelni, és azok függvényében alakítani a fejlesztéseket.

Fókuszban az innováció

A Grundfos számára kiemelt jelentőséggel bír az innováció és a tervezés. A cél nem csupán a minőség biztosítása, hanem a vásárlói igények minél teljesebb kielégítése is. A cég szivattyúi világszerte híresek, és szállodákban, irodaházakban éppen olyan gyakran használják azokat, mint az otthonokban akár a légkondicionálás, akár a fűtés területén. Az ipari és önkormányzati jellegű feladatok ellátásában szintén lényegi szerep jut a Grundfos berendezéseinek.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy ha az olyan tartós műszaki cikkekről van szó, mint a szivattyúk, akkor bizony korántsem mindegy, hogy mennyi ideig áll kifogástalan minőségben rendelkezésre az eszköz.  A megbízhatóság szintén nem elhanyagolható szempont, hiszen ha hiányosságok észlelhetőek ennek kapcsán, annak az ingatlanok optimális használata is kárát láthatja. A szivattyúk segítségével megvalósítható az ingatlan vízellátása és az optimális belső mikroklíma szintén kialakítható. Ezek együttesen járulnak hozzá ahhoz, hogy kényelmesen tölthessük időnket a négy fal között.



Megosztás másokkal: