VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

A Grundfos szivattyúk története

2018. November 13.

A Grundfos szivattyúk története

A minőségi szivattyúk iránt nem csak a háztartásokban, hanem ipari méretekben is nagy szükség van. Számos nagyméretű komplexum működésében fontos szerep jut a szivattyúknak, ezért a megbízható márkák világszerte nagy népszerűségnek örvendenek. Közülük az egyik a Grundfos, amely már számtalanszor bebizonyította, hogy kimagasló színvonalat várhatnak el szivattyúitól a vásárlók.

Dán gyökerek

A Grundfos cég története egy dániai kisvárosból indult útjára, méghozzá 1945-ben. Bjerringbro kisvárosában Poul Due Jensen egy farm részére szeretett volna szivattyút készíteni. A II. világháború végén ez igencsak problémás volt, ám a férfi egy kovácsműhelyben megoldotta a feladatot, és létrejött az első automata vízellátó szivattyú.

Idővel kisméretű, majd világszinten ismert céggé nőtte ki magát a projekt. Ebben fontos szerep jutott annak, hogy Poul Due Jensen célja az volt, hogy a víz bárki számára elérhető legyen a megfelelő eszköz használatával. Persze nem csak ilyen magasztos elvek vezették, hanem az is, hogy sikerüljön minden vevői igénynek megfelelni, és azok függvényében alakítani a fejlesztéseket.

Fókuszban az innováció

A Grundfos számára kiemelt jelentőséggel bír az innováció és a tervezés. A cél nem csupán a minőség biztosítása, hanem a vásárlói igények minél teljesebb kielégítése is. A cég szivattyúi világszerte híresek, és szállodákban, irodaházakban éppen olyan gyakran használják azokat, mint az otthonokban akár a légkondicionálás, akár a fűtés területén. Az ipari és önkormányzati jellegű feladatok ellátásában szintén lényegi szerep jut a Grundfos berendezéseinek.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy ha az olyan tartós műszaki cikkekről van szó, mint a szivattyúk, akkor bizony korántsem mindegy, hogy mennyi ideig áll kifogástalan minőségben rendelkezésre az eszköz.  A megbízhatóság szintén nem elhanyagolható szempont, hiszen ha hiányosságok észlelhetőek ennek kapcsán, annak az ingatlanok optimális használata is kárát láthatja. A szivattyúk segítségével megvalósítható az ingatlan vízellátása és az optimális belső mikroklíma szintén kialakítható. Ezek együttesen járulnak hozzá ahhoz, hogy kényelmesen tölthessük időnket a négy fal között.Megosztás másokkal: