VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Minőségi lábszelepek gazdag választéka

2018. Október 4.

Minőségi lábszelepek gazdag választéka

A Szivattyú webáruház kínálatában minden terméket megtalál, ami ahhoz szükséges, hogy elkerülje az árvíz vagy a heves esőzések okozta vizesedési problémákat. Ahhoz, hogy a kiépítésre kerülő szivattyú megfelelő biztonságot nyújtson, elengedhetetlen az olyan alkatrészek beszerzése, mint amilyen a lábszelep vagy a csúszógyűrűs tömítés. Amennyiben még csak most ismerkedik a szivattyútervezés érdekes világával, akkor jogosan merül fel Önben a kérdés, hogy miért van szükség a lábszelep használatára?

A válasz nagyon egyszerű, hiszen ez az alkatrész a felelős azért, hogy a szívócsőben lévő folyadék a helyes irányba áramoljon. Ez rendkívül fontos, hiszen a visszafelé haladó víz jelentős károkat okozhat az ingatlanban. A választékban rengetegféle változat megtalálható, így könnyedén rátalálhat azokra a típusokra, amelyeknek segítségével az igényeinek megfelelően tudja kialakítani a szivattyúrendszert. A repertoárban többek között a nyelves, a rugós és az ellensúlyos lábszelep is fellelhető, de akkor is megtalálhatja a számítását, ha a réz, a bronz vagy a rozsdamentes modelleket keresi.

Higgye el, hogy nem fogja megbánni, ha a webáruházból vásárolja meg a szükséges alkatrészeket, hiszen a kínálatban szereplő termékek kivétel nélkül minőségi alapanyagokból vannak legyártva. A professzionális kivitelezés garanciát nyújt arra, hogy a birtokába kerülő lábszelep hosszú évek után is túléli az idő próbáját. Amennyiben a vásárlást gyorsan és egyszerűen szeretné lebonyolítani, akkor válassza az online rendelés lehetőségét!Megosztás másokkal: