VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Minőségi lábszelepek gazdag választéka

2018. Október 4.

Minőségi lábszelepek gazdag választéka

A Szivattyú webáruház kínálatában minden terméket megtalál, ami ahhoz szükséges, hogy elkerülje az árvíz vagy a heves esőzések okozta vizesedési problémákat. Ahhoz, hogy a kiépítésre kerülő szivattyú megfelelő biztonságot nyújtson, elengedhetetlen az olyan alkatrészek beszerzése, mint amilyen a lábszelep vagy a csúszógyűrűs tömítés. Amennyiben még csak most ismerkedik a szivattyútervezés érdekes világával, akkor jogosan merül fel Önben a kérdés, hogy miért van szükség a lábszelep használatára?

A válasz nagyon egyszerű, hiszen ez az alkatrész a felelős azért, hogy a szívócsőben lévő folyadék a helyes irányba áramoljon. Ez rendkívül fontos, hiszen a visszafelé haladó víz jelentős károkat okozhat az ingatlanban. A választékban rengetegféle változat megtalálható, így könnyedén rátalálhat azokra a típusokra, amelyeknek segítségével az igényeinek megfelelően tudja kialakítani a szivattyúrendszert. A repertoárban többek között a nyelves, a rugós és az ellensúlyos lábszelep is fellelhető, de akkor is megtalálhatja a számítását, ha a réz, a bronz vagy a rozsdamentes modelleket keresi.

Higgye el, hogy nem fogja megbánni, ha a webáruházból vásárolja meg a szükséges alkatrészeket, hiszen a kínálatban szereplő termékek kivétel nélkül minőségi alapanyagokból vannak legyártva. A professzionális kivitelezés garanciát nyújt arra, hogy a birtokába kerülő lábszelep hosszú évek után is túléli az idő próbáját. Amennyiben a vásárlást gyorsan és egyszerűen szeretné lebonyolítani, akkor válassza az online rendelés lehetőségét!Megosztás másokkal: