VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Vízszűrő betét segítségével mindig tiszta lesz a csapvíz!

2018. Augusztus 30.

Vízszűrő betét segítségével mindig tiszta lesz a csapvíz!

Ha a folyadékbevitelről van szó, akkor legtöbben az ásványvizek mellett teszik le a voksot. De vajon valóban ez a legjobb megoldás? Napjainkban minden korábbinál többet hallani a műanyagok jelentette környezetterhelésről, mely sajnos a szelektív hulladékgyűjtés ellenére is valós, létező probléma. Nem csak ezért érdemes azonban az otthoni vízszűrés mellett dönteni, hanem például a kényelem és a takarékosság apropóján is.

Gondoljon csak bele, mennyi ásványvizet cipel haza heti szinten! Ez sok kényelmetlenséggel jár, és anyagilag sem a leginkább kifizetődő. A vízszűrő betét ellenben olcsóbb, és hosszú ideig megvalósítható segítségével a víztisztítás. A csapra szerelhető készüléken túl olyan kancsót is beszerezhetünk ma már, amelyben csak a vízszűrő betét cseréje lesz időnként aktuális, és a csapvizet tökéletesen meg lehet ilyen módon tisztítani. Gyakran előfordul, hogy a csapból folyó víz rossz ízzel bír, és akkor még nem is szóltunk a benne megtalálható baktériumokról, szennyező anyagokról. A vízszűrő betét segítségével ezektől egyszerűen meg lehet szabadulni.

A felnőtt emberi szervezet körülbelül nyolcvan százalékát víz alkotja. Kétség sem férhet tehát ahhoz, hogy a jó közérzet és az energikusság érdekében mindenképpen megéri odafigyelni a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztására. A tiszta víznél aligha találhatnánk jobb megoldást, de érdemes gyógyteákkal, valamint frissen facsart levekkel is kiegészíteni azt a nap folyamán. A vízszűrő betét megfizethető árkategóriát képvisel, és ma már egyre többen választják az otthoni vízszűrés előnyeit.Megosztás másokkal: