VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Fontos Információ!

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.

Vízszűrő betét segítségével mindig tiszta lesz a csapvíz!

2018. Augusztus 30.

Vízszűrő betét segítségével mindig tiszta lesz a csapvíz!

Ha a folyadékbevitelről van szó, akkor legtöbben az ásványvizek mellett teszik le a voksot. De vajon valóban ez a legjobb megoldás? Napjainkban minden korábbinál többet hallani a műanyagok jelentette környezetterhelésről, mely sajnos a szelektív hulladékgyűjtés ellenére is valós, létező probléma. Nem csak ezért érdemes azonban az otthoni vízszűrés mellett dönteni, hanem például a kényelem és a takarékosság apropóján is.

Gondoljon csak bele, mennyi ásványvizet cipel haza heti szinten! Ez sok kényelmetlenséggel jár, és anyagilag sem a leginkább kifizetődő. A vízszűrő betét ellenben olcsóbb, és hosszú ideig megvalósítható segítségével a víztisztítás. A csapra szerelhető készüléken túl olyan kancsót is beszerezhetünk ma már, amelyben csak a vízszűrő betét cseréje lesz időnként aktuális, és a csapvizet tökéletesen meg lehet ilyen módon tisztítani. Gyakran előfordul, hogy a csapból folyó víz rossz ízzel bír, és akkor még nem is szóltunk a benne megtalálható baktériumokról, szennyező anyagokról. A vízszűrő betét segítségével ezektől egyszerűen meg lehet szabadulni.

A felnőtt emberi szervezet körülbelül nyolcvan százalékát víz alkotja. Kétség sem férhet tehát ahhoz, hogy a jó közérzet és az energikusság érdekében mindenképpen megéri odafigyelni a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztására. A tiszta víznél aligha találhatnánk jobb megoldást, de érdemes gyógyteákkal, valamint frissen facsart levekkel is kiegészíteni azt a nap folyamán. A vízszűrő betét megfizethető árkategóriát képvisel, és ma már egyre többen választják az otthoni vízszűrés előnyeit.Megosztás másokkal: