VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Fűtési keringető szivattyú az energiatakarékosság szolgálatában

2018. Augusztus 30.

Fűtési keringető szivattyú az energiatakarékosság szolgálatában

A korszerű megoldások kedvelői lakásfelújítás során gyakran döntenek az energiatakarékos rendszerek mellett. A fűtési keringető szivattyú azt a célt szolgálja, hogy a fűtővíz keringetése kifogástalanul megvalósuljon, ezzel takarékossági célokat is szolgálva. Egyre többen tartják fontosnak, hogy az ősztől a tavasz hónapok közepéig biztosan alkalmazott fűtés megfizethető áron megvalósítható legyen. S ha már a fűtési keringető szivattyú beszerzése válik aktuálissá, akkor természetesen nem mindegy, milyen jellemzőkkel bír az.

A csendes üzemelés éppen olyan fontos, mint a megbízhatóság, hiszen ezen múlik, hogy mindig kellemes belső mikroklíma fogad-e a lakásban. Az árak márkától és teljesítménytől függően alakulnak, de a beruházás esetében mindenképpen célszerű a már bizonyított márkákat előnyben részesíteni. A fűtési keringető szivattyú ma már energiatakarékos működéssel áll rendelkezésre, és így csökkenthető a háztartás energiafelhasználása. Nem tudja, hogy milyen típusú szivattyú lenne az ideális a kiépített rendszerhez? A készülékek világában sokan nem mozognak otthonosan, ezért érdemes szakember segítségét kérni a beüzemeléshez és persze az azt megelőző vásárláshoz is.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az online rendelés kényelmét kihasználva minden korábbinál szélesebb fűtési keringető szivattyúválasztékkal lehet találkozni, melyben mindenki megtalálhatja az ideális típust. Az idejétmúlt fűtési megoldások helyett megéri a korszerűségre és az energiatakarékosságra helyezni a hangsúlyt, hiszen gyakran ezen múlik, mennyiből sikerül kihozni a fűtést a hideg hónapokban.Megosztás másokkal: