VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Fűtési keringető szivattyú az energiatakarékosság szolgálatában

2018. Augusztus 30.

Fűtési keringető szivattyú az energiatakarékosság szolgálatában

A korszerű megoldások kedvelői lakásfelújítás során gyakran döntenek az energiatakarékos rendszerek mellett. A fűtési keringető szivattyú azt a célt szolgálja, hogy a fűtővíz keringetése kifogástalanul megvalósuljon, ezzel takarékossági célokat is szolgálva. Egyre többen tartják fontosnak, hogy az ősztől a tavasz hónapok közepéig biztosan alkalmazott fűtés megfizethető áron megvalósítható legyen. S ha már a fűtési keringető szivattyú beszerzése válik aktuálissá, akkor természetesen nem mindegy, milyen jellemzőkkel bír az.

A csendes üzemelés éppen olyan fontos, mint a megbízhatóság, hiszen ezen múlik, hogy mindig kellemes belső mikroklíma fogad-e a lakásban. Az árak márkától és teljesítménytől függően alakulnak, de a beruházás esetében mindenképpen célszerű a már bizonyított márkákat előnyben részesíteni. A fűtési keringető szivattyú ma már energiatakarékos működéssel áll rendelkezésre, és így csökkenthető a háztartás energiafelhasználása. Nem tudja, hogy milyen típusú szivattyú lenne az ideális a kiépített rendszerhez? A készülékek világában sokan nem mozognak otthonosan, ezért érdemes szakember segítségét kérni a beüzemeléshez és persze az azt megelőző vásárláshoz is.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az online rendelés kényelmét kihasználva minden korábbinál szélesebb fűtési keringető szivattyúválasztékkal lehet találkozni, melyben mindenki megtalálhatja az ideális típust. Az idejétmúlt fűtési megoldások helyett megéri a korszerűségre és az energiatakarékosságra helyezni a hangsúlyt, hiszen gyakran ezen múlik, mennyiből sikerül kihozni a fűtést a hideg hónapokban.Megosztás másokkal: