VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

A szivattyútechnika hozzájárul a világ legzöldebb szállodájának hatékonyságához

2018. Augusztus 2.

A szivattyútechnika hozzájárul a világ legzöldebb szállodájának hatékonyságához

A szállodaipar ma már elképesztő megoldásokkal jelenik meg a világban, és olyan különleges belső kialakításokkal találkozhatunk, amelyek néhány évtizeddel ezelőtt még elképzelhetetlenek voltak. A területen a Dubai-ban megtalálható szállodakomplexumok kétségkívül vezetik a listát, de például a dán The Crowne Plaza Copenhagen Towers is egészen egyedülálló a maga nemében. A világ legzöldebb szállodájaként számon tartott épületegyüttes optimális működését a Grundfos szivattyú márka is elősegíti kiváló minőségű és hatékony szivattyúinak segítségével.

Energiatakarékos megoldások

A modern szállodaépület a fenntartható fejlődés és az építészeti műalkotás kitűnő párosa. Az alkalmazott technológiák során a hatékony energiafelhasználás fontos cél volt, és miként a tapasztalatok mutatják, sikerült valóban megvalósítani mindezeket. A 2009-ben nyitott luxushotel számos elismerés büszke tulajdonosa és mind az innováció mind a design területén újat alkottak a tervezők. Az impozáns külső felület tulajdonképpen napelemek gyűjteménye, amelyek hozzájárulnak a szálloda energiaszükségletének fedezéséhez. Talán meglepő az arány, de az energiafelhasználás fele fedezhető ilyen módon, természetesen az időjárás függvényében.

Grundfos szivattyú fajták a takarékosság szolgálatában

A hotel fűtésére és hűtésére is modern megoldást alkalmaztak, melynek köszönhetően az energiafogyasztás még alacsonyabban tartható. A korszerű szivattyú technológiával a világ leginkább energiatakarékos szállodájává vált a hotel. Az ATES rendszeren keresztül a hotel energiaszükségletének akár 60 százaléka is fedezhető. Ez a hotel alagsorában található meg, és a felszín alatti víz használatával oldja meg a rendszer a klímák hűtését, valamint a helyiségek fűtését.

Természetesen a hasonló megoldások kialakítása nem olcsó mulatság, de néhány éven belül teljesen megtérülni látszik, onnantól fogva pedig sokkal magasabb hasznot realizálhat a komplexum, mint versenytársai valaha is. Nem utolsó sorban a környezettudatosan működő szálloda azoknak a vendégeknek a nagy kedvencévé is vált, akik igyekeznek odafigyelni a környezettudatosságra és bolygónk energiaforrásainak hatékony felhasználására. Az alkalmazott szivattyúmárka természetesen nem csak ipari méretekben, hanem a háztartásokban is eredményesen alkalmazható.Megosztás másokkal: