VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Bestway medence a kellemes nyári élményekért

2018. Április 3.

Bestway medence a kellemes nyári élményekért

 

A legjobb dolog, amit nyáron, a tikkasztó melegben csinálni lehet, az egyértelműen a strandolás!

Azonban nem mindig van idő és lehetőség elmenni valamelyik élményfürdőbe vagy vízpartra, így érdemes valamilyen alternatívában is gondolkodnia. Ha van hely az udvaron, akkor a Bestway medence jelenti az egyik legjobb opciót, ami attól függően, hogy mekkora méretet választ, az egész családját és még a baráti körét is kiszolgálhatja. A Bestway medence nagyon sokféle kivitelben kapható, amelyek között felfújható karimájú, puhafalú és fémvázas változat is van, továbbá ezen két kategórián belül is többféle méret adott.

A puhafalú medence előnye, hogy könnyebb mozgatni, szét- és összeszerelni, de a fémvázas verzió telepítése sem olyan nehéz, hogy ne érné meg a fáradtságot az a plusz strapabíró jelleg, amit ez kínál. Ugyanakkor, ha ezen a téren megszületett a döntés, akkor még egyéb kérdésekben is dűlőre kell jutni. A Bestway medence szettek esetében a szivattyú a csomag részét képezi, azonban létrát, lábmosó tálat és medence takarót külön kell vásárolnia hozzá. Ezek pedig nélkülözhetetlenek, ha maximálisan ki szeretné élvezni a fürdőzés kényelmét, hiszen kellemetlen lehet, ha a gyerekek vagy az alacsonyabb felnőttek kedvükre ki-, bemászni, valamint a lábakon behordott piszok is rontja az összhatást.

Továbbá a Bestway medence akkor fog mindig kifogástalan körülményeket biztosítani, ha Ön is gondoskodik arról, hogy mindig le legyen takarva, ha nem használják, így a megfelelő méretű takaró beszerzését sem hanyagolhatja el.

 Megosztás másokkal: