VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Bestway medence a kellemes nyári élményekért

2018. Április 3.

Bestway medence a kellemes nyári élményekért

 

A legjobb dolog, amit nyáron, a tikkasztó melegben csinálni lehet, az egyértelműen a strandolás!

Azonban nem mindig van idő és lehetőség elmenni valamelyik élményfürdőbe vagy vízpartra, így érdemes valamilyen alternatívában is gondolkodnia. Ha van hely az udvaron, akkor a Bestway medence jelenti az egyik legjobb opciót, ami attól függően, hogy mekkora méretet választ, az egész családját és még a baráti körét is kiszolgálhatja. A Bestway medence nagyon sokféle kivitelben kapható, amelyek között felfújható karimájú, puhafalú és fémvázas változat is van, továbbá ezen két kategórián belül is többféle méret adott.

A puhafalú medence előnye, hogy könnyebb mozgatni, szét- és összeszerelni, de a fémvázas verzió telepítése sem olyan nehéz, hogy ne érné meg a fáradtságot az a plusz strapabíró jelleg, amit ez kínál. Ugyanakkor, ha ezen a téren megszületett a döntés, akkor még egyéb kérdésekben is dűlőre kell jutni. A Bestway medence szettek esetében a szivattyú a csomag részét képezi, azonban létrát, lábmosó tálat és medence takarót külön kell vásárolnia hozzá. Ezek pedig nélkülözhetetlenek, ha maximálisan ki szeretné élvezni a fürdőzés kényelmét, hiszen kellemetlen lehet, ha a gyerekek vagy az alacsonyabb felnőttek kedvükre ki-, bemászni, valamint a lábakon behordott piszok is rontja az összhatást.

Továbbá a Bestway medence akkor fog mindig kifogástalan körülményeket biztosítani, ha Ön is gondoskodik arról, hogy mindig le legyen takarva, ha nem használják, így a megfelelő méretű takaró beszerzését sem hanyagolhatja el.

 Megosztás másokkal: