VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

A Pedrollo szivattyú márka

2018. Április 4.

A Pedrollo szivattyú márka

Legyen szó a ház körüli tevékenységről, vagy az olyan szükséghelyzetekről, amikor a szennyvíz szivattyúzása válik szükségessé, nélkülözhetetlenek a korszerű eszközök és berendezések. Nem véletlen, hogy aPedrollo szivattyúmárka is elkötelezett az innovációk irányába, és folyamatosan igyekszik tökéletesíteni termékeit. Nem csak a megbízhatóságot tartják fontosnak az új modellek megálmodásakor, hanem a kitűnő teljesítményt is, mely nélkül lehetetlen volna megfelelni korunk követelményeinek.

 

Vágókéses szennyvízszivattyú az optimális teljesítmény szolgálatában

 

A napjainkban nagy népszerűségnek örvendő, aprító szerkezettel ellátott modellek gondoskodnak arról, hogy a szennyvizekben és csatornavizekben előforduló szilárd részecskéket teljesen összeaprítsák, és így végezzék el kifogástalanul a szennyező anyagok eltávolítását. A Pedrollo szivattyú további nagy előnye, hogy az így szétdarabolt anyagokat akár kis átmérővel rendelkező csővezetéken is át lehet szivattyúzni és nem áll fenn majd a dugulás veszélye.

 

Időtálló minőség és kényelem egyben

 

Az újszerű centrifugális monoblokk szivattyú rozsdamentes acél szivattyúházzal rendelkezik, ami az időtálló minőség szempontjából korántsem elhanyagolható szempont. A járókerék a kényelmes mozgathatóságról gondoskodik, ami nélkülözhetetlen akkor, ha a szivattyúzással és a szennyvíz eltávolításával kapcsolatban egyébként is rengeteg teendő akad. A könnyű mozgathatóságnak köszönhetően nehezen hozzáférhető helyekre is gond nélkül eljuttatható a szivattyú. A Pedrollo szivattyú márka újdonságaival akár 850l/perc átfolyási sebesség is elérhető. 

 

A Pedrollo márkától már megszokott színvonalat a legújabb termékek esetében is megkaphatjuk. Legyen szó akár lakossági, akár intézményi felhasználásról, a kínálatban mindenki megtalálhatja azt a típust, mely elvárásinak, az elvégzendő feladatnak és pénztárcájának is egyaránt megfelel. A fejlesztések során olyan korszerű, kényelmet is szolgáló tudással, plusz funkciókkal látják el a szakemberek a szivattyúkat, amelyek a legmodernebb követelményeknek is maximálisan megfelelnek. Akár az online rendelés kényelmét is kihasználhatjuk annak érdekében, hogy mihamarabb hozzájuthassunk a kiszemelt típushoz. Nyári medencézés, vagy szennyvíz szivattyúzás alkalmával is megállják a helyüket a márka készülékei. Megosztás másokkal: