VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

A Pedrollo szivattyú márka

2018. Április 4.

A Pedrollo szivattyú márka

Legyen szó a ház körüli tevékenységről, vagy az olyan szükséghelyzetekről, amikor a szennyvíz szivattyúzása válik szükségessé, nélkülözhetetlenek a korszerű eszközök és berendezések. Nem véletlen, hogy aPedrollo szivattyúmárka is elkötelezett az innovációk irányába, és folyamatosan igyekszik tökéletesíteni termékeit. Nem csak a megbízhatóságot tartják fontosnak az új modellek megálmodásakor, hanem a kitűnő teljesítményt is, mely nélkül lehetetlen volna megfelelni korunk követelményeinek.

 

Vágókéses szennyvízszivattyú az optimális teljesítmény szolgálatában

 

A napjainkban nagy népszerűségnek örvendő, aprító szerkezettel ellátott modellek gondoskodnak arról, hogy a szennyvizekben és csatornavizekben előforduló szilárd részecskéket teljesen összeaprítsák, és így végezzék el kifogástalanul a szennyező anyagok eltávolítását. A Pedrollo szivattyú további nagy előnye, hogy az így szétdarabolt anyagokat akár kis átmérővel rendelkező csővezetéken is át lehet szivattyúzni és nem áll fenn majd a dugulás veszélye.

 

Időtálló minőség és kényelem egyben

 

Az újszerű centrifugális monoblokk szivattyú rozsdamentes acél szivattyúházzal rendelkezik, ami az időtálló minőség szempontjából korántsem elhanyagolható szempont. A járókerék a kényelmes mozgathatóságról gondoskodik, ami nélkülözhetetlen akkor, ha a szivattyúzással és a szennyvíz eltávolításával kapcsolatban egyébként is rengeteg teendő akad. A könnyű mozgathatóságnak köszönhetően nehezen hozzáférhető helyekre is gond nélkül eljuttatható a szivattyú. A Pedrollo szivattyú márka újdonságaival akár 850l/perc átfolyási sebesség is elérhető. 

 

A Pedrollo márkától már megszokott színvonalat a legújabb termékek esetében is megkaphatjuk. Legyen szó akár lakossági, akár intézményi felhasználásról, a kínálatban mindenki megtalálhatja azt a típust, mely elvárásinak, az elvégzendő feladatnak és pénztárcájának is egyaránt megfelel. A fejlesztések során olyan korszerű, kényelmet is szolgáló tudással, plusz funkciókkal látják el a szakemberek a szivattyúkat, amelyek a legmodernebb követelményeknek is maximálisan megfelelnek. Akár az online rendelés kényelmét is kihasználhatjuk annak érdekében, hogy mihamarabb hozzájuthassunk a kiszemelt típushoz. Nyári medencézés, vagy szennyvíz szivattyúzás alkalmával is megállják a helyüket a márka készülékei. Megosztás másokkal: