VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Fémvázas medence a nyári mókázásokhoz

2018. Április 3.

Fémvázas medence a nyári mókázásokhoz

Szeretné, ha akkor fürdőzhetne, amikor csak kedve tartja, mindenféle kötöttségek nélkül?

Akkor teremtse meg ehhez a lehetőséget egyfémvázas medence megvásárlásával és felállításával! Amennyiben egy ilyen nagyszerű szerkezet fog állni az udvarán, akkor nem kell nyitvatartási időkhöz és a pénztárcájához igazítsa, hogy mikor csobban egyet, mert ha megfelelően tisztán tartja és a karbantartásra is odafigyel, akkor akár éjjel is megmártózhat a frissítő vízben. Ugyanakkor a fémvázas medence nemcsak Önnek, hanem az egész családnak is elég helyet biztosít, sőt, baráti társasággal is összeülhetnek egy grillpartival egybekötött házi strandolásra.

Ez a típus elég erős, hogy ellenálljon a gyerekek mókázásának és a felnőttek játékának is, így nem kell aggódnia, hogy tönkremegy, ha valaki kissé jobban elengedi magát és nem elég figyelmes, amikor ki- vagy beszáll a medencébe. A vázat csövek képezik, amelyek a PVC és poliészter anyagon található fülekbe csúsztatva merevítik ki a szerkezetet. A fémvázas medence háromrétegű anyagát a víz fogja kifeszíteni, így nyerve el a végső alakját. Fontos, hogy amennyiben egy magasabb verzió mellett dönt, akkor a létráról se feledkezzen meg, mert a gyerkőcöknek, alacsonyabbaknak nehézkes lehet a medence használata.

Továbbá érdemes egy takaró ponyvát is beszereznie, amivel megakadályozhatja, hogy amíg használaton kívül van, addig a víz megteljen mindenféle szeméttel. Az apró szennyeződésekről a fémvázas medence szivattyúja fog gondoskodni, így azok miatt nem kell aggódnia, csupán a karbantartási feladatokat kell időszakon ellátnia.

 Megosztás másokkal: