VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Fémvázas medence a nyári mókázásokhoz

Nyitólap   »   Blog   »   Fémvázas medence a nyári mókázásokhoz
2018. Április 3.

Fémvázas medence a nyári mókázásokhoz

Szeretné, ha akkor fürdőzhetne, amikor csak kedve tartja, mindenféle kötöttségek nélkül?

Akkor teremtse meg ehhez a lehetőséget egyfémvázas medence megvásárlásával és felállításával! Amennyiben egy ilyen nagyszerű szerkezet fog állni az udvarán, akkor nem kell nyitvatartási időkhöz és a pénztárcájához igazítsa, hogy mikor csobban egyet, mert ha megfelelően tisztán tartja és a karbantartásra is odafigyel, akkor akár éjjel is megmártózhat a frissítő vízben. Ugyanakkor a fémvázas medence nemcsak Önnek, hanem az egész családnak is elég helyet biztosít, sőt, baráti társasággal is összeülhetnek egy grillpartival egybekötött házi strandolásra.

Ez a típus elég erős, hogy ellenálljon a gyerekek mókázásának és a felnőttek játékának is, így nem kell aggódnia, hogy tönkremegy, ha valaki kissé jobban elengedi magát és nem elég figyelmes, amikor ki- vagy beszáll a medencébe. A vázat csövek képezik, amelyek a PVC és poliészter anyagon található fülekbe csúsztatva merevítik ki a szerkezetet. A fémvázas medence háromrétegű anyagát a víz fogja kifeszíteni, így nyerve el a végső alakját. Fontos, hogy amennyiben egy magasabb verzió mellett dönt, akkor a létráról se feledkezzen meg, mert a gyerkőcöknek, alacsonyabbaknak nehézkes lehet a medence használata.

Továbbá érdemes egy takaró ponyvát is beszereznie, amivel megakadályozhatja, hogy amíg használaton kívül van, addig a víz megteljen mindenféle szeméttel. Az apró szennyeződésekről a fémvázas medence szivattyúja fog gondoskodni, így azok miatt nem kell aggódnia, csupán a karbantartási feladatokat kell időszakon ellátnia.

 Megosztás másokkal: