VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Grundfos fűtési keringető szivattyú családi házakhoz

Nyitólap   »   Blog   »   Grundfos fűtési keringető szivattyú családi házakhoz
2018. Január 3.

Grundfos fűtési keringető szivattyú családi házakhoz

Az otthon kényelméért

Az otthon kényelméhez a kellemes meleg is szorosan kapcsolódik. Egy helyi fűtési cirkulációs szivattyú minden központi vagy távfűtéssel ellátott háztartás alapvető része. Ez a rendszer szíve, melynek feladata a meleg víz mozgatása a melegítő kazántól a fűtőeszközik, pl. a radiátorig. Emellett biztosítja az optimális fűtésszabályozást.

Az azonnali meleg víz mindannyiunk számára fontos. A melegvíz recirkulációs megoldás biztosítja, hogy soha ne kelljen várakozni a zuhany alatt a víz felmelegedésére. Erről a Grundfos keringető gondoskodik.

Minőség 1959-óta

A legelső Grundfos keringetőt 1959-ben készítették. Azóta az egy- és kétcsaládos házak számára készült keringető sorozatuk kitűnő minőségük és megbízhatóságuk miatt már világszerte ismert. Csak két év telt el, mikor több mint 1 millió ALPHA2 szivattyú, a legújabb, forradalmi keringető modell tette elérhetővé a Grundfos minőség és innováció összes előnyét a háztartások számára.

Energia-, víz és pénztakarékosság

Egy A-jelölésű, energiahatékony fűtési keringető szivattyúval akár 80%-kal kevesebb energiát használhatunk fel, mint egy hagyományos, D-jelölésű modellel. Egy átlagos háztartásban ez kb. 10%-os csökkenést jelent a villanyszámlában. Az egész évben történő takarékossághoz és a szén-monoxid kibocsátás csökkentéséhez érdemes lecserélni a régi keringető szivattyút egy ALPHA 2-re.

A Grundfos melegvíz keringető szivattyúi szintén segítik a vízzel és energiával való takarékoskodást. Sokan több mint 1 percet várnak arra, hogy meleg víz folyjon a csapból. Az azonnali meleg vízzel megelőzhetjük, hogy több liter hideg víz folyjon el várakozás közben.

 Megosztás másokkal: