VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Grundfos fűtési keringető szivattyú családi házakhoz

2018. Január 3.

Grundfos fűtési keringető szivattyú családi házakhoz

Az otthon kényelméért

Az otthon kényelméhez a kellemes meleg is szorosan kapcsolódik. Egy helyi fűtési cirkulációs szivattyú minden központi vagy távfűtéssel ellátott háztartás alapvető része. Ez a rendszer szíve, melynek feladata a meleg víz mozgatása a melegítő kazántól a fűtőeszközik, pl. a radiátorig. Emellett biztosítja az optimális fűtésszabályozást.

Az azonnali meleg víz mindannyiunk számára fontos. A melegvíz recirkulációs megoldás biztosítja, hogy soha ne kelljen várakozni a zuhany alatt a víz felmelegedésére. Erről a Grundfos keringető gondoskodik.

Minőség 1959-óta

A legelső Grundfos keringetőt 1959-ben készítették. Azóta az egy- és kétcsaládos házak számára készült keringető sorozatuk kitűnő minőségük és megbízhatóságuk miatt már világszerte ismert. Csak két év telt el, mikor több mint 1 millió ALPHA2 szivattyú, a legújabb, forradalmi keringető modell tette elérhetővé a Grundfos minőség és innováció összes előnyét a háztartások számára.

Energia-, víz és pénztakarékosság

Egy A-jelölésű, energiahatékony fűtési keringető szivattyúval akár 80%-kal kevesebb energiát használhatunk fel, mint egy hagyományos, D-jelölésű modellel. Egy átlagos háztartásban ez kb. 10%-os csökkenést jelent a villanyszámlában. Az egész évben történő takarékossághoz és a szén-monoxid kibocsátás csökkentéséhez érdemes lecserélni a régi keringető szivattyút egy ALPHA 2-re.

A Grundfos melegvíz keringető szivattyúi szintén segítik a vízzel és energiával való takarékoskodást. Sokan több mint 1 percet várnak arra, hogy meleg víz folyjon a csapból. Az azonnali meleg vízzel megelőzhetjük, hogy több liter hideg víz folyjon el várakozás közben.Megosztás másokkal: