VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

A legjobb szivattyúmárkák

2016. Február 20.

A legjobb szivattyúmárkák

Jó munkához jó szivattyú szükséges; jó szivattyút pedig megfelelő tudással és tapasztalattal rendelkező gyártótól remélhetünk, ezért érdemes olyan márkák mellett dönteni, amelyek letettek már valamit az asztalra. Ne érezzük magunkat elitistának azért, mert ragaszkodunk a jól bevált rendszerekhez, hiszen a pénzéért mindenki szeretne tartósan jó teljesítményt kapni. Nézzük, melyik az a négy szivattyúgyártó, amelynek termékeit bátran ajánljuk vásárlóinknak.

Grundfos

A Grundfos etalonnak számít a szivattyúgyártók között, és nem véletlenül piacvezető: az 1940-es években induló, de akkor még más néven futó vállalat már a kezdetektől végzett exporttevékenységet, és a hatvanas évektől kezdve leányvállalata is van Németországban. Kis túlzással azt is állíthatjuk, hogy a Grundfos neve összeforrt a megbízhatósággal, az eredményes működéssel és a kifogástalan minőséggel.

WILO

A dán Grundfos után áttérünk a német precizitásra: a WILO 1991 óta készít kiváló mérnöki munkával fűtési-, hűtési-, vízellátási-, és szennyvíz-elvezetési szivattyúkat, amelyek nemcsak az ipari, hanem a magánjellegű felhasználás során is megállják a helyüket. A WILO egyik legnagyobb előnye az ügyfélorientált működés, a megfelelő garanciális háttér és a korszerű megoldások alkalmazása.

Lowara

Dánia és Németország után kicsit délebbre utazunk: a Lowarát 1968-ban, Olaszországban alapították, és a cég azóta szolgálja vásárlóit megalkuvás nélküli minőséggel és környezetbarát gyártással. A Lowara szivattyúi rozsdamentes acélból készülnek, és a különböző típusokat mindig alapos tesztfázis előzi meg. A vállalat kiemelten odafigyel arra, hogy a szivattyúk ne szennyezzék a vizet, és hogy azok ellenálljanak még az agresszív vegyi anyagoknak is.

Pedrollo

A Pedrollo a másik nagy olasz szivattyúgyártó, amelyet az 1970-es években hozott létre Silvano Pedrollo egy dubaji utazást követően, amikor is azt tapasztalta, hogy az öbölországban akkoriban még a kőolajnál is drágább volt a víz. Az azóta eltelt negyven évben a Pedrollo világviszonylatban is jelentős, több leányvállalattal rendelkező gyártó lett, amely nemcsak arról gondoskodik, hogy jó minőséget gyártson, hanem arról is, hogy eljuttassa a tiszta vizet azokba a szegényebb területekre, ahol arra nagy szükség van.Megosztás másokkal: